Fan hard op de grond geduwd door beveiliger Lil Baby

Karen Luiken-12 juli 2022 om 06:11

Een fan die tijdens een concert van Lil Baby iets te dicht bij de rapper probeerde te komen, is door een bewaker hard naar de grond gewerkt. Dat blijkt uit verschillende beelden die op social media circuleren.

Het incident gebeurde tijdens een optreden op het Openair Frauenfeld Festival. Lil Baby voerde zijn single ‘On Me’ uit toen een concertganger het podium probeerde te betreden. Ver kwam hij echter niet; een bewaker greep in en werkte hem naar de grond.

Lil Baby zag het gebeuren en pauzeerde zijn show om te checken of alles goed ging met zijn fan. Hij liep naar het einde van het podium en vroeg: ‘Gaat het?’. Nadat de fan bevestiging had gegeven, ging de rapper weer verder met zijn show.

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer