Fan hard op de grond geduwd door beveiliger Lil Baby

Karen Luiken-12 juli 2022 om 06:11

Een fan die tijdens een concert van Lil Baby iets te dicht bij de rapper probeerde te komen, is door een bewaker hard naar de grond gewerkt. Dat blijkt uit verschillende beelden die op social media circuleren.

Het incident gebeurde tijdens een optreden op het Openair Frauenfeld Festival. Lil Baby voerde zijn single ‘On Me’ uit toen een concertganger het podium probeerde te betreden. Ver kwam hij echter niet; een bewaker greep in en werkte hem naar de grond.

Lil Baby zag het gebeuren en pauzeerde zijn show om te checken of alles goed ging met zijn fan. Hij liep naar het einde van het podium en vroeg: ‘Gaat het?’. Nadat de fan bevestiging had gegeven, ging de rapper weer verder met zijn show.

Rapper 6ix9ine mishandeld in sportschool

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:50

Rapper 6ix9ine is in een sportschool in de Amerikaanse staat Florida mishandeld door een groep mannen. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Dat melden verschillende media.

De 26-jarige artiest werd volgens zijn advocaat door drie of vier mannen aangevallen. Toen medewerkers van de sportschool over de mishandeling hoorden, sloegen de daders op de vlucht.

6ix9ine raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder meer verwondingen op aan zijn gezicht. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat en of hij nog steeds in het ziekenhuis ligt.

Docu over Ed Sheeran heeft een trailer

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:38

Ed Sheeran heeft zijn privéleven jarenlang buiten de spotlights gehouden, maar gaat daar verandering in brengen met zijn docuserie ‘The Sum of it All’. Daarmee geeft hij fans een exclusief kijkje achter de schermen en deelt hij zijn diepste geheimen. Een trailer is nu verschenen.

De Britse zanger heeft geen gemakkelijke jaren achter de rug. In een interview met Rolling Stone onthulde hij deze week al dat hij kampte met een drugsverslaving. Later kwamen daar nog allerlei problemen bij, zoals de dood van zijn beste vriend Jamal Edwards en een tumor van zijn vrouw Cherry. Over die laatste twee onderwerpen heeft Ed het ook in zijn documentaire, zo blijkt uit de trailer. De beelden bekijk je hieronder.

‘Ed Sheeran: The Sum of it All’ krijgt vier afleveringen en is vanaf 3 mei te zien op Disney+.

Ontdek meer