Zijn deze 'Lisa'-acteurs in real life ook samen?

Karen Luiken-12 juli 2022 om 05:42

De liefde tussen Tinne Oltmans en Oscar Willems spat er vanaf in de telenovelle ‘Lisa’, maar volgens fans is er meer aan de hand. Zij zijn ervan overtuigd dat het koppel ook in real life smoorverliefd is. Dat meldt Dag Allemaal.

Hoewel er vanuit Tinne en Oscar geen bevestiging komt, weten fans het inmiddels zeker: de kus die de twee in de seizoensfinale van ‘Lisa’ gaven, zat vol met passie. Echte passie, geen gespeelde.

“Wist iemand dat Lisa en Jonas ook in ’t echt een koppel zijn?”, zegt een fan die de twee hand in hand zou hebben zien lopen. “Al een tijdje zelfs”, weet een ander te bevestigen.

Over een paar maanden kunnen we de vermeende lovebirds weer samen op de beeldbuis zien schitteren. In het najaar gaat een nieuw seizoen van ‘Lisa’ van start.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer