Zijn deze 'Lisa'-acteurs in real life ook samen?

Karen Luiken-12 juli 2022 om 05:42

De liefde tussen Tinne Oltmans en Oscar Willems spat er vanaf in de telenovelle ‘Lisa’, maar volgens fans is er meer aan de hand. Zij zijn ervan overtuigd dat het koppel ook in real life smoorverliefd is. Dat meldt Dag Allemaal.

Hoewel er vanuit Tinne en Oscar geen bevestiging komt, weten fans het inmiddels zeker: de kus die de twee in de seizoensfinale van ‘Lisa’ gaven, zat vol met passie. Echte passie, geen gespeelde.

“Wist iemand dat Lisa en Jonas ook in ’t echt een koppel zijn?”, zegt een fan die de twee hand in hand zou hebben zien lopen. “Al een tijdje zelfs”, weet een ander te bevestigen.

Over een paar maanden kunnen we de vermeende lovebirds weer samen op de beeldbuis zien schitteren. In het najaar gaat een nieuw seizoen van ‘Lisa’ van start.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer