Dimitri Vegas en Anouk Matton ouders geworden

Karen Luiken-11 juli 2021 om 07:00

Na regen komt zonneschijn, ook voor Dimitri Vegas. De dj die onlangs zijn vader is verloren, is papa geworden van een zoontje. Zijn vrouw Anouk Matton is twee dagen geleden bevallen, zo laat het koppel weten op Instagram.


“En toen gebeurde dit”, aldus Anouk bij een foto van zichzelf en de kleine spruit. Het jongetje heeft de naam London Takis Thivaios gekregen, vernoemd naar de vader van Dimitri Vegas. Hij kwam op 9 juli ter wereld. “Ik ben overweldigd om de nieuwe liefde van mijn leven te mogen vasthouden.”

Dimitri Vegas deelt ook een kiekje van zichzelf en zijn kersverse zoontje. “Liefde op het eerste gezicht”, schrijft hij daarbij. “We hebben onze zoon eindelijk ontmoet. Ik hoop dat je grootvader naar ons glimlachte toen hij ontdekte dat je zijn naam draagt.”

Het verschrikkelijke nieuws over de vader van Dimitri Vegas en Like Mike kwam eind mei naar buiten. Voor Like Mike was het een week met dubbel verdriet. Hij verloor namelijk niet alleen zijn pa, hij moest ook afscheid nemen van zijn doodgeboren kindje. Dat gebeurde een maand nadat hij en zijn Braziliaanse vriendin Gemma aankondigden een baby te verwachten.

Docu over Justin Bieber volgende maand te zien

Karen Luiken-08 september 2021 om 14:47

Justin Bieber heeft in de afgelopen jaren nogal wat meegemaakt. Hij nam een flinke break om zich op zijn mentale gezondheid te focussen en gaf daarom drie jaar lang geen optredens. Pas vorig jaar stond hij voor het eerst weer op het podium. In zijn nieuwe documentaire ‘Our World’ zien we hoe de zanger zich op dat spannende moment heeft voorbereid.

Dat spannende moment was vanwege corona geen show waar live publiek bij aanwezig kon zijn. Nope, het ging om een virtueel optreden met alles erop en eraan. The Biebs heeft er samen met zijn team keihard aan gewerkt en geeft zijn fans in zijn nieuwe docu een exclusief kijkje achter de schermen.

“Samenkomen met mijn team, het overwinnen van obstakels en – omringd door vrienden en familie – een speciale show maken. Je ziet het allemaal in de documentaire”, aldus Justin, die ook zelf gefilmde beelden uit zijn privéleven met zijn fans zal delen.

‘Justin Bieber: Our World’ is vanaf 8 oktober te zien op de streamingsdienst Amazon Prime.

Kylie Jenner bevestigt zwangerschap met déze beelden

Karen Luiken-08 september 2021 om 04:56

Jep, het is waar. De geruchten blijken te kloppen. Kylie Jenner is inderdaad in verwachting van een kindje met Travis Scott. Dat heeft de realityster met een prachtig filmpje bekendgemaakt via Instagram.

Op de beelden zien we allerlei mooie momenten voorbij komen. "Ben je klaar om naar mama's dokter te gaan", hoor je Kylie tegen haar 3-jarige dochter Stormi zeggen. Later in de video is te zien hoe Kylies moeder Kris Jenner het nieuws te horen krijgt. "Ben je zwanger? Stormi, we krijgen een baby", zegt ze. "Dit is een van de gelukkigste dagen van mijn leven."

Het is niet duidelijk wanneer Kylie is uitgerekend, maar haar groeiende babybuikje verraadt dat ze een behoorlijke tijd onderweg moet zijn. Het wordt haar tweede kindje met Travis Scott. In 2018 beviel ze in het geheim van Stormi.

Ontdek meer