Dimitri Vegas en Anouk Matton ouders geworden

Karen Luiken-11 juli 2021 om 07:00

Na regen komt zonneschijn, ook voor Dimitri Vegas. De dj die onlangs zijn vader is verloren, is papa geworden van een zoontje. Zijn vrouw Anouk Matton is twee dagen geleden bevallen, zo laat het koppel weten op Instagram.


“En toen gebeurde dit”, aldus Anouk bij een foto van zichzelf en de kleine spruit. Het jongetje heeft de naam London Takis Thivaios gekregen, vernoemd naar de vader van Dimitri Vegas. Hij kwam op 9 juli ter wereld. “Ik ben overweldigd om de nieuwe liefde van mijn leven te mogen vasthouden.”

Dimitri Vegas deelt ook een kiekje van zichzelf en zijn kersverse zoontje. “Liefde op het eerste gezicht”, schrijft hij daarbij. “We hebben onze zoon eindelijk ontmoet. Ik hoop dat je grootvader naar ons glimlachte toen hij ontdekte dat je zijn naam draagt.”

Het verschrikkelijke nieuws over de vader van Dimitri Vegas en Like Mike kwam eind mei naar buiten. Voor Like Mike was het een week met dubbel verdriet. Hij verloor namelijk niet alleen zijn pa, hij moest ook afscheid nemen van zijn doodgeboren kindje. Dat gebeurde een maand nadat hij en zijn Braziliaanse vriendin Gemma aankondigden een baby te verwachten.

Britney Spears gaat naakt op Instagram

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:21

Britney Spears heeft een aantal pikante beelden gedeeld met haar Instagram-volgers. De zangeres is voor de gelegenheid uit de kleren gegaan en poseert poedelnaakt voor de camera.

Aangezien Instagram een no nipple-beleid heeft, besloot Britney haar intieme delen af te dekken met bloemetjes en hartjes. In het onderschrift schrijft ze dat ze de ‘energie als vrije vrouw nog nooit zo goed heeft gevoeld’. Ze doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op het beëindigen van het curatorschap van haar vader, dat dertien jaar heeft geduurd.

Het bericht kreeg binnen no time bijna twee miljoen likes. Op comments zit Britney overduidelijk niet te wachten; ze heeft de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Ontdek meer