TikTok in de ban van deze powernap!

Dieter Blarinckx-11 juli 2022 om 20:34

Dit artikel is speciaal geschreven voor de mensen die na school of het werk al eens graag even genieten van een heerlijke powernap. En deze nieuwe trend - die werd gespot op TikTok - zou maar eens jouw redding kunnen zijn!

De Amerikaanse militair Jocko Willink lanceerde immers een powernap waarbij je al in acht of tien minuten helemaal uitgerust zou zijn. In een podcast legt hij uit hoe die net in elkaar zit.

Hij raadt aan om te dutten met je benen op een bank of zetel: “Op een sofa, bijvoorbeeld, terwijl jij op de grond ligt. Je zet je wekker voor tien minuten later. Als je heel moe bent, val je meteen in slaap. En achteraf voelt het alsof je net zes uur gesoesd hebt”, klinkt het op TikTok.

Check enkele TikToks hieronder en probeer het vooral zelf eens!

TikTokker die eetvideo's maakte overleden aan hartaanval

Karen Luiken-16 januari 2023 om 07:30

Taylor LeJeune, een populaire TikTokker die onder zijn 1,7 miljoen volgers vooral bekendstaat onder de naam waffler69, is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn broer bekend.

De TikTokker, die in Louisiana woonde, stond bekend om zijn extreme eetvideo’s. Daarin is te zien hoe hij bizar voedsel zoals babyvoeding, hondenvoer of extreem hete sauzen eet.

De TikTokker is overleden aan een hartaanval, zo blijkt uit een bericht van zijn broer. “Taylor is op 11 januari 2023 rond 22.00 uur overleden aan een vermoedelijke hartaanval”, klinkt het. “Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed anderhalf uur later.”

Of de ongezonde levensstijl van Taylor en de hartaanval iets met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Shocking: kajakkers ingeslikt door walvis

Dieter Blarinckx-04 januari 2023 om 08:36

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest straffe content tegen. Zo ook deze viral video waarin een walvis twee kajakkers gewoon inslikt in open zee. Op de video is te zien hoe de walvis vanuit het niets opduikt onder de kajakkers.

Het is voor velen een grote angst: in de bek van een walvis belanden. En voor deze vrouwen werd dat even werkelijkheid...

Voor de kust van Avila Beach, Californië, peddelden twee vrouwen door een gebied waar veel pleziervaarders en etende walvissen komen. Een bultrug-walvis greep hen toen per ongeluk toen hij een school kleine vissen aan de oppervlakte opslokte. De kajak en de twee vrouwen werden snel door het dier uitgespuugd.

Gelukkig waren de vrouwen ongedeerd en zwommen ze snel terug naar de kust.

Check de beelden hieronder:

Ontdek meer