Ryanair gaat opnieuw staken op 23 en 24 juli

Dieter Blarinckx-11 juli 2022 om 20:15- Foto:

Photo by Markus Winkler on Unsplash

Het belooft een woelige zomer te worden voor mensen die met het vliegtuig even gaan ontspannen in het buitenland. Naast grote problemen met Brussels Airlines, heeft nu ook Ryanair aangekondigd dat ze verder zullen staken.

Op 23 en 24 juli zullen de Belgische piloten van Ryanair staken. Dat wil helaas dus ook zeggen dat er enkele vluchten geschrapt moeten worden, al is op dit moment nog niet duidelijk om welke vluchten het net gaat.

Volgens enkele crewmembers zou Ryanair de Belgische arbeidswetgeving niet respecteren met hun nieuwe voorstellen. De vakbonden klagen ook aan dat Ryanair in België geen personeelsdienst heeft die op de hoogte is van de lokale sociale wetgeving.

Reizigers van wie de vlucht geannuleerd wordt, zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

'Uncharted'-franchise krijgt eigen achtbaan

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 16:02

Leuk nieuws voor de pretparkfans onder jullie, want de populaire franchise 'Uncharted' (bekend van de games én nu ook de film) krijgt binnenkort een geheel eigen achtbaan!

Deze nieuwe coaster, die volledig in teken zal staan van de actiefranchise, wordt momenteel gebouwd in het Spaanse pretpark PortAventura World. De voltooiing staat voorlopig gepland in de zomer van 2023. In de coaster zullen bezoekers zich in de avontuurlijke wereld van de populaire games en film wanen.

Het verhaal van de coaster zal verdergaan op het verhaal van de film, maar verdere details zijn er helaas nu nog niet bekendgemaakt. Ook de specificaties van de coaster zijn nog strikt geheim.

Dus stay tuned voor updates!

Tickets Disneyland Paris Pride 2023 nu te koop

Dieter Blarinckx-29 november 2022 om 20:13

Goed nieuws voor de pretparkfans onder jullie want vanaf nu kan je tickets scoren voor het geliefde event Disneyland Paris Pride. De editie van 2023 zal doorgaan op 17 juni.

Vier diversiteit en inclusiviteit met een groots en magisch feest tijdens de Disneyland Paris Pride op 17 juni. Vrienden, familie, iedereen uit de LGBTQIA+-gemeenschap en alle bondgenoten genieten op deze avond van de schitterende sfeer van het Walt Disney Studios Park van 20.00 tot 2.00 uur ’s nachts, met attracties die de hele avond open zijn, live optredens en meer.

Er komt een fantastische exclusieve parade, een verbluffend live optreden met beroemde artiesten, ongelooflijk entertainment en shows. Enkele van onze populairste attracties zijn tot laat in de nacht geopend en natuurlijk vieren Mickey, Minnie en al hun vrienden dit feest met je mee!

En de tickets zijn vanaf nu alvast te koop! Voor het basisticket betaal je zo’n 94 euro.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

Ontdek meer