Zendaya wil 'Euphoria'-aflevering regisseren

Karen Luiken-11 juli 2022 om 12:28

Zendaya kennen we allemaal als iemand die regelmatig voor de camera verschijnt, maar binnenkort zal ze misschien ook achter de camera werk gaan verrichten. In een vraag-en-antwoordsessie van Vogue vertelt ze dat ze van plan is een aflevering van ‘Euphoria’ te regisseren.

De 25-jarige Zendaya zou eigenlijk voor het tweede seizoen al een aflevering regisseren, maar dat ging niet door omdat ze niet genoeg tijd had om zich voor te bereiden. “Het is grappig”, zegt ze. “Het was eigenlijk de bedoeling dat ik de zesde aflevering zou regisseren, maar toen moest ik erin acteren. Ik had niet genoeg tijd, dus helaas kon ik dit keer niet. Ik wilde genoeg tijd hebben om het op de juiste manier te doen.”

‘Euphoria’ is inmiddels vernieuwd voor een derde seizoen en dat betekent dat er weer nieuwe kansen liggen voor regisseuse in spé Zendaya. En mocht ze inderdaad een aflevering gaan regisseren - de boel ligt nog niet vast - dan zal het haar eerste keer zijn dat ze zoiets doet.

Doodeng: de nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:36

Er staat een nieuwe horror op de filmagenda. Begin juni komt ‘The Boogeyman’ uit, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. In een nieuw verschenen trailer is alvast een kleine glimp te zien.

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die onlangs hun moeder zijn verloren. Van hun vader Will, een therapeut, krijgen ze niet veel steun. Een pijn die alleen nog maar erger wordt als een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt en een angstaanjagend bovennatuurlijk iets achterlaat, waarmee de familie de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

De cast bestaat uit onder anderen Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hameliton en David Dastmalchain.

Rupert Grint hoopt op tv-show over 'Harry Potter'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:35

Rupert Grint zou het geweldig vinden als de ‘Harry Potter’-franchise een reboot zou krijgen. Niet in de vorm van een film, maar een televisieserie. Dat heeft hij gezegd in een interview met GQ Magazine.

“Ik zou graag zien dat ‘Harry Potter’ wordt omgevormd tot een tv-show”, aldus de acteur die jarenlang Ron Wemel speelde in de acht verschillende ‘Harry Potter’-films. “Ik denk echt dat het zou werken.”

Rupert weet naar eigen zeggen zeker dat de films hoe dan ook in een nieuw jasje worden gestoken. Alleen dan wel zonder hem. “Ik denk dat ik het stokje door zou moeten geven en iemand anders Ron moet laten spelen.” Dat is raar, zegt hij, want hij is erg beschermend over zijn personage. “Ik kon me heel gemakkelijk in hem verplaatsen en toen werd ik uitgekozen om hem tot leven te wekken. Het is moeilijk om dat los te maken, maar tegelijkertijd ook heel leuk.”

Ontdek meer