Zendaya wil 'Euphoria'-aflevering regisseren

Karen Luiken-11 juli 2022 om 12:28

Zendaya kennen we allemaal als iemand die regelmatig voor de camera verschijnt, maar binnenkort zal ze misschien ook achter de camera werk gaan verrichten. In een vraag-en-antwoordsessie van Vogue vertelt ze dat ze van plan is een aflevering van ‘Euphoria’ te regisseren.

De 25-jarige Zendaya zou eigenlijk voor het tweede seizoen al een aflevering regisseren, maar dat ging niet door omdat ze niet genoeg tijd had om zich voor te bereiden. “Het is grappig”, zegt ze. “Het was eigenlijk de bedoeling dat ik de zesde aflevering zou regisseren, maar toen moest ik erin acteren. Ik had niet genoeg tijd, dus helaas kon ik dit keer niet. Ik wilde genoeg tijd hebben om het op de juiste manier te doen.”

‘Euphoria’ is inmiddels vernieuwd voor een derde seizoen en dat betekent dat er weer nieuwe kansen liggen voor regisseuse in spé Zendaya. En mocht ze inderdaad een aflevering gaan regisseren - de boel ligt nog niet vast - dan zal het haar eerste keer zijn dat ze zoiets doet.

‘Squid Game’-regisseur geeft opnieuw tips over tweede seizoen

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Netflix

Hwang Dong-hyuk is volop bezig met het tweede seizoen van de populairste Netflix-reeks 'Squid Game'. Hij gaf de afgelopen maanden al eens een paar tips over de nieuwe verhaallijn en dat heeft hij nu weer gedaan!

Het tweede seizoen van 'Squid Game' staat gepland voor ergens eind volgend jaar maar regisseur Hwang Dong-hyuk verklapt alvast een paar tips over de nieuwe verhaallijn. Hij laat weten dat het tweede seizoen vooral nog zal gaan over de hoofdrolspeler Gi-hun en dat het zal beginnen met waar hij is achtergebleven.

De hoofdlijn van het nieuwe seizoen is de essentie van menselijkheid. Gi-hun zal proberen te tonen dat ieder mens iets goeds heeft in zich en dat ze, zoals hij op het einde van seizoen 1 zei, geen racepaarden zijn maar mensen.

Verder verklapt de regisseur ook dat er nieuwe spellen klaarstaan en dat er enkele bekende gezichten zeker opnieuw zullen verschijnen. Onder andere The Front Man en The Salesman zullen we weer te zien krijgen naast heel wat nieuwe personages.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Ontdek meer