'Thor: Love and Thunder' is meest succesvolle 'Thor'-film!

Dieter Blarinckx-11 juli 2022 om 06:30

Thor is helemaal terug met een gloednieuw en intergalactisch avontuur in zijn inmiddels vierde film, 'Thor: Love and Thunder'. En fans zijn blij, zéér blij! De nieuwe film blijkt nu zelfs de meest succesvolle film in de franchise te zijn!

Enkel in Noord-Amerika al haalde de film 143 miljoen dollar binnen tijdens het openingsweekend. Met dat indrukwekkende getal is 'Love and Thunder' meteen de meest succesvolle film in de 'Thor'-franchise.

In de film maakt Thor (Chris Hemsworth) een nieuwe soort reis: een zoektocht naar zichzelf. Maar zijn pensioen wordt onderbroken door de galactische moordenaar Gorr (Christian Bale), die uit is op de vernietiging van de goden. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een spannend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van Gorr te ontrafelen en hem te stoppen voor het te laat is.

Check hieronder de trailer en ga 'm nu zien in de bioscoop!

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Beer onder invloed van cocaïne speelt hoofdrol in horror

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:36

Maak je klaar voor een bizarre nieuwe horror. Universal is druk bezig met de titel ‘Cocaine Bear’, een film die gaat over een beer die onder invloed is van cocaïne. De nieuwe trailer is deze week verschenen en die belooft heel veel hilariteit.

Het verhaal uit de film is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer haalde in Amerika toen het nationale nieuws nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs waren uit een vliegtuig in de bossen van Georgia gevallen.

In de film draait het verhaal om een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos. Ze vluchten allemaal voor de beer die compleet is losgeslagen na een inname van drugs. Het enige waar het beest op uit is, is bloed.

‘Cocaine Bear’ is vanaf februari te zien in de bioscoop. De trailer check je hier:

Ontdek meer