Acteur uit 'Love, Victor' pakt twee nieuwe acteerklussen

Karen Luiken-11 juli 2022 om 04:40

Ook al is ‘Love, Victor’ met het aflopen van het derde seizoen officieel gestopt, hoofdrolspeler Michael Cimino hoeft zich niet te vervelen. De acteur heeft volgens The Hollywood Reporter alweer twee nieuwe acteerklussen te pakken.

Michael, die Victor speelde in ‘Love, Victor’, is toegevoegd aan de cast van het vierde seizoen van de Netflix-hit ‘Never Have I Ever’. Daarin speelt hij een skater en leerling van Sherman Oaks High. Het vierde seizoen verschijnt in 2023, het derde gaat over een maand in première.

Verder heeft Michael ook een hoofdrol te pakken in ‘B-Loved’. Deze special van HBO Max bestaat uit twee afleveringen en wordt rond Valentijnsdag op de streamingsdienst verwacht. Michaels tegenspeler in deze show is Peyton List, bekend van ‘Cobra Kai’.

Nieuwe 'The Last of Us'-aflevering komt vroeger online

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 17:29

Goed nieuws voor de fans van de veelbesproken HBO-serie 'The Last of Us', want we hoeven helemaal niet zo lang te wachten voor de nieuwe aflevering. Dat maakte HBO zopas zelf bekend.

Aankomende zondag vindt de jaarlijkse Super Bowl plaats, een van de meest bekeken sportwedstrijden ter wereld. En aangezien de nieuwe afleveringen van 'The Last of Us' ook telkens op zondag online komen, heeft HBO nu een grote beslissing genomen.

De gloednieuwe aflevering zal immers uitzonderlijk vanaf vrijdagavond al online staan, in plaats van zondagavond. Zo hoeven ze niet te concurreren met de Super Bowl en garanderen ze hun goede kijkcijfers.

Ook Streamz - de streamingdienst waarop we in Vlaanderen kunnen kijken naar 'The Last Of Us' - heeft aangekondigd dat de nieuwe aflevering zaterdag al online zal staan.

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

Ontdek meer