Zien: Avengers Campus in Disneyland Paris is klaar!

Dieter Blarinckx-10 juli 2022 om 16:58

Avengers, assemble! Het langverwachte nieuwe themagebied Avengers Campus in Disneyland Paris is klaar! En de eerste beelden zijn online gedropt!

Het heeft bijna drie jaar geduurd, maar de grote renovatie in het Walt Disney Studios Park is eindelijk klaar. Avengers Campus werd afgelopen weekend feestelijk onthuld voor pers, crew en influencers. En de eerste beelden zien er EPIC uit!

In Avengers Campus stap je als het ware de superheldenwereld van Marvel binnen. Als nieuwe rekruut van de Avengers beleef je zotte en avontuurlijke nieuwe missies met superhelden zoals Spider-Man en Iron Man.

Avengers Campus zal voor het grote publiek vanaf 20 juli de poorten openen.

Bekijk hier al enkele exclusieve beelden:

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer