Zien: Avengers Campus in Disneyland Paris is klaar!

Dieter Blarinckx-10 juli 2022 om 16:58

Avengers, assemble! Het langverwachte nieuwe themagebied Avengers Campus in Disneyland Paris is klaar! En de eerste beelden zijn online gedropt!

Het heeft bijna drie jaar geduurd, maar de grote renovatie in het Walt Disney Studios Park is eindelijk klaar. Avengers Campus werd afgelopen weekend feestelijk onthuld voor pers, crew en influencers. En de eerste beelden zien er EPIC uit!

In Avengers Campus stap je als het ware de superheldenwereld van Marvel binnen. Als nieuwe rekruut van de Avengers beleef je zotte en avontuurlijke nieuwe missies met superhelden zoals Spider-Man en Iron Man.

Avengers Campus zal voor het grote publiek vanaf 20 juli de poorten openen.

Bekijk hier al enkele exclusieve beelden:

Derde seizoen 'Never Have I Ever' nu online

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:12

Jouw plannen voor dit weekend? Vergeet alle terrasjes en cocktails die lonken en trakteer jezelf op een rustige zaterdag en zondag. Buiten is het véél te warm, dus waarom de hitte opzoeken als je ook binnen kunt chillen? Samen met Netflix bijvoorbeeld. En het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’.

De serie gaat over tiener Devi, die net als in de voorgaande seizoenen moet dealen met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis. Ze heeft nu officieel een relatie met Paxton en lijkt daarmee eindelijk haar zin te hebben. Toch komt ze er al snel achter dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is om met de populairste jongen van school te zijn. Zou Ben, haar oude vlam, haar misschien meer geluk brengen? Zoekt ze het bij andere jongens? Of gaat ze toch voor het single leventje? Het derde seizoen geeft antwoord op deze vragen.

Na de nieuwe afleveringen zal er ook nog een vierde seizoen volgen, daarna is het over en uit met ‘Never Have I Ever’. Geniet er dus nog maar even van, nu het nog kan!

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Ontdek meer