Auw: man breekt penis en heeft ‘auberginemisvorming’

Dieter Blarinckx-10 juli 2022 om 08:28

Deze Indonesische man zal even van zijn vrouw moeten blijven, want hij lijdt immers aan een zeldzame penisaandoening, die ‘auberginemisvorming’ wordt genoemd. Hij brak zijn penis tijdens de seks met zijn vrouw, maar liep daarbij nog een zeldzame aandoening op.

De man, die 50 was op het moment van zijn ongeluk, kwam in het ziekenhuis binnen met een gezwollen penis. De man had tijdens seks met zijn vrouw een “krak gehoord” waarna hij zijn erectie verloor en er bloedingen ontstonden in de urinebuis. Na onderzoek bleek dat zijn penis zelfs helemaal paars geworden was en helemaal naar rechts afgeweken was. Al snel werd vastgesteld dat het om de zeldzame aandoening ‘auberginemisvorming’ ging, waarbij de penis breekt door een accidentje tijdens seks.

Om het probleem op te lossen werd de penis van de man opengesneden en fixeerden ze de gebroken plasbuis en het penisweefsel met oplosbare hechtingen. Daarna werd zijn penis getest met een kunstmatige erectie. Hij slaagde met glans en moest nog zo’n vijf dagen recupereren in het ziekenhuis.

Bekijk zijn röntgenfoto's hier:

Spaanse stad Malaga gaat opblaaspiemels verbieden

Dieter Blarinckx-19 november 2022 om 08:58

Veel vrijgezellenfeestjes trekken tegenwoordig naar de Spaanse stad Malaga, en daar loopt het dan meestal helemaal uit de hand. En dat is de stad beu. Vooral de vele opblaaspoppen en opblaaspenissen zijn ze meer dan kotsbeu.

De Spaanse stad heeft nu aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar serieuze boetes zullen uitkeren voor mensen die rondlopen met erotische attributen en voor naaktheid.

Denk dan vooral aan de vele Borat-badpakjes, de pikante attributen waarmee de feestvierders daarvoor over straat lopen zoals opblaasbare penissen of sekspoppen. Zowel de bewoners als het stadsbestuur zijn het beu.

Wie vanaf januari halfnaakt rondloopt, of verkleed in een peniskostuum, met een sekspop of opblaaspenis, zal eerst nog een waarschuwing van de politie krijgen. Maar wie weigert de nieuwe regels te volgen, zal een boete van 750 euro opgelegd krijgen. Gebeurt dit gedrag in het zicht van minderjarigen, van mensen met een handicap of van een school of speelplein, dan kan de boete oplopen tot 1.500 euro.

Jullie zijn gewaarschuwd!

Voor de kinky lovers: de erotische adventskalender

Dieter Blarinckx-06 november 2022 om 16:35

Ben jij nog op zoek naar een seksueel getint cadeau om te scoren bij je lief? Dan is deze adventskalender misschien wel jouw redding. Klinkt misschien saai, zo’n adventskalender, maar dit is geen gewone kalender, maar wel een zeer erotisch-getinte adventskalender!

Net zoals de klassieke adventskalender bevat deze erotische versie 24 grote en kleine verrassingen. Deze keer dus geen chocola of koekjes, maar spannende seksspeeltjes en nog andere leuke, erotische verrassingen die de temperatuur in de slaapkamer zullen doen stijgen!

Opgeteld zouden de speeltjes en snufjes in deze kalender zo’n €500 waard zijn, maar via de online shop EasyToys kan je ‘m al op de kop tikken voor €130. Maar ze vliegen de deur uit, dus snel zijn is de boodschap!

Een vakje van de adventskalender openen was ongetwijfeld nog nooit zo spannend en opwindend…

Ontdek meer