Shawn Mendes stelt shows uit wegens mentale gezondheid

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:49

Shawn Mendes gaat het de komende tijd wat rustiger aan doen. De zanger laat in een bericht op Instagram weten dat hij een aantal shows uitstelt om zich op zijn mentale gezondheid te kunnen richten.

Het gaat om de optredens die hij in de komende drie weken zou geven. “Ik ben al sinds mijn vijftiende aan het toeren en het is altijd moeilijk geweest om zo ver weg te zijn van mijn vrienden en familie", aldus Shawn. "Na een paar jaar niet te hebben getoerd, dacht ik dat ik er wel weer klaar voor was, maar die beslissing was iets te voorbarig. Ik heb een dieptepunt bereikt.”

De zanger heeft met verschillende professionals gesproken en is tot de conclusie gekomen dat hij tijd nodig heeft om beter te worden. “Als ik meer updates heb, zal ik deze met jullie delen”, besluit Shawn.

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer