Shawn Mendes stelt shows uit wegens mentale gezondheid

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:49

Shawn Mendes gaat het de komende tijd wat rustiger aan doen. De zanger laat in een bericht op Instagram weten dat hij een aantal shows uitstelt om zich op zijn mentale gezondheid te kunnen richten.

Het gaat om de optredens die hij in de komende drie weken zou geven. “Ik ben al sinds mijn vijftiende aan het toeren en het is altijd moeilijk geweest om zo ver weg te zijn van mijn vrienden en familie", aldus Shawn. "Na een paar jaar niet te hebben getoerd, dacht ik dat ik er wel weer klaar voor was, maar die beslissing was iets te voorbarig. Ik heb een dieptepunt bereikt.”

De zanger heeft met verschillende professionals gesproken en is tot de conclusie gekomen dat hij tijd nodig heeft om beter te worden. “Als ik meer updates heb, zal ik deze met jullie delen”, besluit Shawn.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer