Shawn Mendes stelt shows uit wegens mentale gezondheid

Karen Luiken-10 juli 2022 om 06:49

Shawn Mendes gaat het de komende tijd wat rustiger aan doen. De zanger laat in een bericht op Instagram weten dat hij een aantal shows uitstelt om zich op zijn mentale gezondheid te kunnen richten.

Het gaat om de optredens die hij in de komende drie weken zou geven. “Ik ben al sinds mijn vijftiende aan het toeren en het is altijd moeilijk geweest om zo ver weg te zijn van mijn vrienden en familie", aldus Shawn. "Na een paar jaar niet te hebben getoerd, dacht ik dat ik er wel weer klaar voor was, maar die beslissing was iets te voorbarig. Ik heb een dieptepunt bereikt.”

De zanger heeft met verschillende professionals gesproken en is tot de conclusie gekomen dat hij tijd nodig heeft om beter te worden. “Als ik meer updates heb, zal ik deze met jullie delen”, besluit Shawn.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer