Nieuwe Netflix-serie met Lana Condor staat online

Karen Luiken-09 juli 2022 om 05:07

Netflix heeft een nieuw pareltje online gezet voor abonnees die op zoek zijn naar een nieuwe serie. De titel heet ‘Boo, Bitch’ en bestaat uit acht afleveringen. Niemand minder dan Lana Condor, vooral bekend van ‘To All The Boys’, speelt de hoofdrol.

‘Boo, Bitch’ gaat over een middelbare scholier die het helemaal anders wil doen. Als ze de kans krijgt om haar leven compleet om te gooien, grijpt ze die met beide handen aan. Om vervolgens niet veel later wakker te worden en erachter te komen dat ze een geest is...

Naast Lana Condor, die de hoofdrol speelt in 'Boo Bitch', zien we ook de gezichten van onder anderen Jami Alix, Madison Thompson en Roni Akurati voorbij komen in de castlijst.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer