Nieuwe Netflix-serie met Lana Condor staat online

Karen Luiken-09 juli 2022 om 05:07

Netflix heeft een nieuw pareltje online gezet voor abonnees die op zoek zijn naar een nieuwe serie. De titel heet ‘Boo, Bitch’ en bestaat uit acht afleveringen. Niemand minder dan Lana Condor, vooral bekend van ‘To All The Boys’, speelt de hoofdrol.

‘Boo, Bitch’ gaat over een middelbare scholier die het helemaal anders wil doen. Als ze de kans krijgt om haar leven compleet om te gooien, grijpt ze die met beide handen aan. Om vervolgens niet veel later wakker te worden en erachter te komen dat ze een geest is...

Naast Lana Condor, die de hoofdrol speelt in 'Boo Bitch', zien we ook de gezichten van onder anderen Jami Alix, Madison Thompson en Roni Akurati voorbij komen in de castlijst.

Amazon werkt aan ‘Tomb Raider’-serie

Dieter Blarinckx-29 januari 2023 om 08:53

Het lijkt erop dat de populaire gamefranchise ‘Tomb Raider’ wéér een nieuwe reboot krijgt. Dit keer in de vorm van een serie op Amazon Prime.

In 2001 werd Lara Croft voor het eerst op grote cinemascherm gebracht door Angelina Jolie. In 2018 was het de beurt aan Alicia Vikander, en nu komt er dus een gloednieuwe serie gemaakt door Amazon Prime.

Het is Phoebe Waller-Bridge die verantwoordelijk zal zijn voor het script. Haar ken je misschien nog wel van ‘Killing Eve’ of ‘No Time To Die’.

Over wie deze keer in de huid zal kruipen van Lara Croft, zwijgen Amazon en Waller-Bridge nog in alle talen. Maar als het van enkele fans op Twitter afhangt, is die keuze snel gemaakt. Veel tweets roepen immers op om Emily Blunt te casten als Croft, anderen willen dan weer Alicia Vikander opnieuw een kans geven.

Wanneer de nieuwe serie net te zien zal zijn is nog niet zeker, dus stay tuned voor updates!

Serie in de maak over Dansaertvlamingen

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 08:59

Het is al langer een grappige hype op instagram, maar nu krijgt de Instagrampagina Dansaertvlamingen ook een eigen serie op Streamz.

De populaire Instagrampagina over hippe twintigers en jonge dertigers, van de Dansaertwijk in Brussel tot het Zurenborg in Antwerpen, krijgt een eigen reeks op de Vlaamse streamingdienst Streamz. De serie zal op een leuke manier lachen met de typische clichés van de Dansaertvlaming. Denk aan de jonge twintigers die niet kunnen leven zonder hun dagelijkse yoga, een natuurwijntje of hippe koffiebars.

De Instagrampagina zelf zit al over de 60.000 volgers en was een idee van de Vlaamse Sara Leemans. Zij schreef ook mee aan de gelijknamige serie, maar heeft zelf ook een rol beet.

Andere rollen zullen gespeeld worden door o.a. Jelle De Beule, Lize Feryn, Ella-June Henrard en Hakim Chatar. ‘Dansaertvlamingen’ is vanaf maart te zien op Streamz.

Ontdek meer