Nieuw 'Bridgerton'-boek in de maak

Karen Luiken-09 juli 2022 om 04:56

Leesliefhebbende fans van ‘Bridgerton’ kunnen hun hart ophalen. Er zijn plannen voor een nieuw boek rondom het 'Bridgerton'-universum, dat gebaseerd zal zijn op de onlangs aangekondigde prequel over Queen Charlotte.

Het nog titelloze boek vertelt het liefdesverhaal tussen een jonge Queen Charlotte die trouwt met King George, met de focus op hoe hun liefde leidde tot een sociale verschuiving waardoor de inclusieve ‘Bridgerton’-wereld gecreëerd werd.

“Queen Charlotte was een geweldig personage om over te schrijven en dat we nu de kans krijgen om samen met [schrijfster] Julia Quinn te werken om dit verhaal in een boek te verwerken, is geweldig”, zegt uitvoerend producent Shonda Rhimes. “Ik kan niet wachten tot fans van dit universum het verhaal lezen van een personage dat zo diep resoneert met ons publiek.”

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer