Nieuw 'Bridgerton'-boek in de maak

Karen Luiken-09 juli 2022 om 04:56

Leesliefhebbende fans van ‘Bridgerton’ kunnen hun hart ophalen. Er zijn plannen voor een nieuw boek rondom het 'Bridgerton'-universum, dat gebaseerd zal zijn op de onlangs aangekondigde prequel over Queen Charlotte.

Het nog titelloze boek vertelt het liefdesverhaal tussen een jonge Queen Charlotte die trouwt met King George, met de focus op hoe hun liefde leidde tot een sociale verschuiving waardoor de inclusieve ‘Bridgerton’-wereld gecreëerd werd.

“Queen Charlotte was een geweldig personage om over te schrijven en dat we nu de kans krijgen om samen met [schrijfster] Julia Quinn te werken om dit verhaal in een boek te verwerken, is geweldig”, zegt uitvoerend producent Shonda Rhimes. “Ik kan niet wachten tot fans van dit universum het verhaal lezen van een personage dat zo diep resoneert met ons publiek.”

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer