Vecna-acteur 'Stranger Things' had hulp nodig bij plassen

Karen Luiken-09 juli 2022 om 04:48

Vecna uit ‘Stranger Things’ ziet er misschien eng uit, in real life is het ook maar gewoon een mens. Jamie Campbell Bower, de acteur die het personage speelt, vertelt in een gesprek met SiriusXM dat hij met het kostuum hulp nodig had met plassen.

Een normaal mens in normale kleding gaat gewoon naar het toilet als er een behoefte moet worden gedaan. Knoop open, rits omlaag, broek naar beneden en hup: je gaat zitten. Als je een Vecna-pak aan hebt, gaat zoiets helaas iets lastiger. Jamie legt uit hoe het ging.

“De onderste helft van het pak was een soort broek die ik moest aantrekken, al het andere was gelijmd. De broek heeft een soort flap die van mijn borst naar mijn bilspleet loopt.”

Klinkt makkelijk? Is het niet. “Als ik moest plassen... Met dat pak heb je grote handen met van die enorme vingers en vastgelijmde nagels. Ik kon niks aanraken zonder dat alles uit elkaar viel, dus als ik naar het toilet moest, dan moest ik vaak aan een crewlid om hulp vragen.”

De acteur legt uit dat iemand buiten de deur van het toilet de wacht moest houden, zodat hij op zijn gemak ‘over het urinoir kon zweven’ om zijn behoefte te kunnen doen.

Netflix-serie 'The Sandman' is groot succes

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:07

Netflix lanceerde zopas de gloednieuwe fantasyserie ‘The Sandman’, en hoewel iedereen dacht dat de serie niet veel zou voorstellen, is het een schot in de roos!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comicboeken van de Britse auteur Neil Gaiman en draait rond een Britse magiër die in de vroege 20ste eeuw een ritueel uitvoert met de bedoeling om de Dood te vangen en haar te dwingen hem zijn gesneuvelde zoon terug te schenken. De bezwering loopt echter fout en in plaats van de Dood vangt hij haar broer Droom/Morpheus, de Koning van de Dromen en Nachtmerries.

En Netflix bleef héél trouw aan de originele verhaallijnen, tot groot jolijt van de fans.

Het eerste seizoen van ‘The Sandman’ is nu te streamen via Netflix.

Check hier alvast een trailer:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer