Dit Vlaams festival krijgt TikTok-stage

Dieter Blarinckx-08 juli 2022 om 21:32

Ja, je leest de titel van dit artikel goed; er komt wel degelijk een TikTok-stage op een Vlaams festival! Tijdens het Rijvers Festival in Lievegem (Gent) kan je bij de TikTok-stage je favoriete en bekende TikTokkers ontmoeten!

Het festival zal plaatsvinden tussen 12 en 15 augustus en zal dus ook enkele bekende Vlaamse TikTokkers verwelkomen op de TikTok-stage. Onder meer Steffi Mercie & Gerben Tuerlinckx, Julie & Jacques Vermeire en Ender Scholtens hebben al bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn. Je kan ze ontmoeten, maar ook samen een eigen TikTok-filmpje maken!

“We zijn bijzonder tevreden dat we toppers zoals Julie & Jacques Vermeire, Steffi Mercie en Dancing Dimi kunnen toevoegen aan onze line-up. Op die manier laten we festivalbezoekers hun idolen live ontmoeten dankzij onze verschillende meet-‘n-greets”, klinkt het in het statement van het Rijvers Festival.

Meer info kan je hier vinden!

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Kom mee feesten op TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 11:30- Foto:

TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Heb jij zin om nog eens heerlijk te dansen en te genieten van zalige muziek? Kom dan op 15 augustus naar TRILLERS MODUL'AIR Open Air in Flanders Expo in Gent. De line-up bestaat uit grote namen zoals Yung Mavu, Dikke, J. Roots, Eagl, Kestified, Al Dente & Manz,...

Het event gaat door op zondag 14 augustus van 13u tot 23u in Flanders Expo in Gent. De organisatie laat zelf weten dat ze de ticketprijzen laag houden, want het leven is al duur genoeg en gelijk hebben ze! Dus een zalige line-up, heerlijk eten en drinken én tickets aan betaalbare prijzen. Wat heb je nog meer nodig?!

Check voor meer informatie de Facebook-pagina!

Ontdek meer