Vrouw ontdekt spin in huis en belt alarmnummer

Karen Luiken-08 juli 2022 om 05:39- Foto:

Photo by Ed Stone on Unsplash

Bang voor spinnen en ontdek je er eentje in je huis? Bel dan vooral niet het alarmnummer. Een vrouw uit Engeland deed dat wel en kwam daardoor flink in de problemen.

De politie van West Yorkshire heeft gênante telefoonopnames gedeeld waarop te horen is hoe de vrouw van agenten eist dat ze langskomen om de spin te laten verdwijnen. “Je gaat waarschijnlijk boos op me worden, maar ik heb letterlijk iedereen geprobeerd te bellen en jullie zijn mijn laatste hoop”, zo klinkt het. “Ik heb iemand nodig die een spin uit mijn huis komt halen. Het beest is enorm en ik maak geen grapje.”

Je verwacht het waarschijnlijk al, maar de agenten waren niet van plan om te komen. In plaats daarvan plaatsen ze nu een waarschuwing online: ‘Een oproep als deze kan voorkomen dat iemand in een echte noodsituatie de steun krijgt die diegene nodig heeft. Je moet alleen bellen als er echt levensgevaar is of als er een misdaad aan de gang is. Denk na voordat je belt.’

Op social media klinkt er inmiddels volop kritiek op de vrouw. “Sluit dit soort mensen alsjeblieft op in een cel vol spinnen en gooi de sleutel weg”, aldus iemand op Facebook.

Student verzint ideale 'spiekbriefje'

Karen Luiken-28 september 2023 om 12:20

Vergeet spiekbriefjes, een volgeschreven arm of afkijken. Een student uit Spanje heeft een veel betere manier bedacht om zonder te leren te kunnen slagen voor een examen: balpennen volschrijven met aantekeningen.

Op het internet gaat een foto rond van een rechtenprofessor. Daar zijn tien balpennen op te zien. Geen gewone balpennen, maar balpennen die je door je studie heen kunnen loodsen (als je niet betrapt wordt). Ze staan namelijk vol met allerlei nuttige informatie. Oftewel: het zijn de ideale spiekbriefjes.

De docent had de pennen twee jaar geleden ontdekt en nam ze toen in beslag, maar vond ze onlangs weer toen ze haar kantoor aan het schoonmaken was. “Bij het opruimen van mijn kantoor vond ik een overblijfsel van de universiteit dat we een paar jaar geleden van een student in beslag hadden genomen”, aldus de docent. “Wat een kunst!”

Tiener wist niet dat ze zwanger was tot voetje uit haar vagina stak

Karen Luiken-18 september 2023 om 06:31

Een 19-jarige vrouw uit Engeland is onlangs bevallen van een baby zonder dat ze wist dat ze al maanden zwanger was. Daar kwam ze pas achter toen ze tijdens een toiletbezoek een voetje uit haar vajayjay zag komen.

Faye White beviel in mei van haar dochtertje Luna-Grace Behrens. Ze had geen idee dat ze toen al negen maanden zwanger was. Ze had in die periode wel een aantal zwangerschapstesten gedaan, maar die waren allemaal negatief. Ze had geen zichtbare babybuik en haar menstruatiecyclus was in aanloop naar de bevalling normaal. Ze werd gewoon ongesteld. “Het leven was heel normaal, totdat ik op een ochtend wakker werd door een grote stroom water”, zegt ze volgens Kennedy News.

Wat bleek? Haar vliezen waren gebroken. “Ik ging naar het toilet omdat ik een flinke druk voelde en toen kwam er iets uit”, vervolgt Faye. “Ik merkte dat het een voetje was. Uiteindelijk heb ik de ambulance gebeld.”

Twee uur later was Faye bevallen van een dochtertje. Ze had al een kindje en hoewel ze eigenlijk geen verdere kinderwens meer had, is ze nu heel blij met de kleine spruit. “Vanaf het moment dat ik wist dat ze zou komen, dacht ik: dit is ons kind, we gaan ervoor. Ik dacht aan haar. Ik wilde haar zien en weten of alles goed met haar ging.”

Ontdek meer