Man vindt 'wezen uit de hel' in bed

Karen Luiken-08 juli 2022 om 05:36

Een man uit Amerika is onlangs wakker geworden in een ware nachtmerrie. Toen hij ’s ochtends opstond om zich klaar te maken voor werk, vond hij naast zich een bed een ‘wezen uit de hel’.

De 35-jarige Jesse Pye stond rond 7.30 uur op. “Ik maakte me klaar voor mijn werk”, zegt hij volgens Metro UK. “Maar toen zag ik iets zwarts dat leek op een slang of een gigantische worm. Ik wist niet zeker wat het was, maar ik wist wel dat het niet goed was.”

Jesse pakte meteen zijn telefoon en begon het mysterieuze wezen te filmen. “Ik geloofde niet wat ik zag. Pas toen ik zijn lange lichaam met tientallen poten zag, wist ik dat het een duizendpoot was. Ik heb nog nooit zo’n groot exemplaar gezien.”

Via het internet ging de man op zoek naar meer informatie over het beest. Al snel kwam hij erachter dat het om een gigantische roodharige duizendpoot ging waarvan het gif een brandende pijn rond de beet kan veroorzaken, plus klachten als misselijkheid en hoofdpijn. Soms leidt een beet zelfs tot nierfalen of een hartaanval.

Jesse nam zijn beddengoed mee naar buiten en liet de duizendpoot daar los. Daarna heeft hij het insect - voor zover wij weten - nooit meer gezien. Eind goed, al goed.

Bij deze baan slaap je de hele dag tegen betaling

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 06:59- Foto:

Photo by Gaelle Marcel on Unsplash

Als slapen helemaal jouw ding is en je het ’t liefst de hele dag door doet, dan is dit a great time to be alive. Een matrassenmerk is op zoek naar een nieuwe medewerker die tijdens werktijden wil slapen. Tegen betaling!

Casper, een in New York gevestigd bedrijf, is volgens CNN op zoek naar zogenoemde ‘Casper Sleepers’. Uit de vacature blijkt dat deze medewerkers betaald krijgen om te slapen in ‘in de winkels van Casper en in onverwachte omgevingen in de wereld’.

Is dat het enige wat je hoeft te doen? Niet helemaal. Als je eenmaal wakker bent is het de bedoeling dat je je slaapervaringen op papier zet en zo content voor social media creëert. Mocht dat geen probleem zijn voor jou, dan zijn er verschillende eisen waar je als nieuwe medewerker aan moet voldoen. Zo wordt er van je verwacht dat je een uitzonderlijk slaapvermogen hebt, heel veel kan slapen en overal doorheen snurkt.

Check, check, dubbelcheck? Solliciteren kan tot 11 augustus!

Deze vrouw heeft de langste nagels ter wereld

Dieter Blarinckx-06 augustus 2022 om 09:07- Foto:

Instagram - VRTNWS

De Amerikaanse Diana Armstrong staat nu officieel in het Guinness Book of World Records. Zij heeft nu namelijk de langste nagels ter wereld!

De 63-jarige Armstrong heeft dus de allerlangste nagels ter wereld. In totaal zijn ze maar liefst 1.306,58 centimeter lang! Door dit zotte aantal, zijn de dagdagelijkse zaken zoals naar het toilet gaan of je broek juist sluiten een serieuze uitdaging. Ze is de eerste vrouw die in het Guinness Book of World Records staat met zulke lange nagels.

Maar waarom heeft ze die lange nagels net? Wel, achter die abnormale lengte schuilt een triest verhaal: het verlies van haar dochter Latisha. Zij zou haar moeder ieder weekend een manicure hebben gegeven. Maar in 1997 stierf Latisha op 16-jarige leeftijd aan een astma-aanval. Een dag voor haar overlijden had Latisha de nagels van Diana nog gelakt. Sindsdien wil Diana haar nagels niet meer knippen, als eerbetoon aan haar overleden dochter.

Ontdek meer