'Stranger Things'-fans willen met petitie dit personage terugbrengen

Karen Luiken-08 juli 2022 om 05:11

Heb je het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nog niet helemaal gezien? En daarmee bedoelen we voornamelijk de slotafleveringen die sinds vorige week online staan? Lees dan vooral niet verder. Er zit een hele dikke spoiler aan te komen.

Goed, dan gaan we nu over op de real business. Iedereen die het complete seizoen inmiddels achter de rug heeft, weet dat Eddie ‘de freak’ het niet overleeft. Hij gaat in de laatste aflevering dood door een aanval van vliegende... tja wat zijn het eigenlijk? Laten we ze voor het gemak maar even vleermuizen noemen.

Fans vinden het verschrikkelijk dat het populaire personage de show heeft verlaten en eisen nu dat hij terugkeert. Hoe: met een petitie. In een hoop de schrijvers van de show te bereiken en hen ervan te overtuigen dat Eddie op welke manier dan ook een comeback maakt, zamelen ze handtekeningen in.

Binnen enkele dagen dat de petitie van start ging, zijn er al duizenden fans die de wanhopige schreeuw om aandacht ondersteunen. Op het moment van schrijven is de petitie al ruim 38.000 keer ondertekend.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer