'Stranger Things'-fans willen met petitie dit personage terugbrengen

Karen Luiken-08 juli 2022 om 05:11

Heb je het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ nog niet helemaal gezien? En daarmee bedoelen we voornamelijk de slotafleveringen die sinds vorige week online staan? Lees dan vooral niet verder. Er zit een hele dikke spoiler aan te komen.

Goed, dan gaan we nu over op de real business. Iedereen die het complete seizoen inmiddels achter de rug heeft, weet dat Eddie ‘de freak’ het niet overleeft. Hij gaat in de laatste aflevering dood door een aanval van vliegende... tja wat zijn het eigenlijk? Laten we ze voor het gemak maar even vleermuizen noemen.

Fans vinden het verschrikkelijk dat het populaire personage de show heeft verlaten en eisen nu dat hij terugkeert. Hoe: met een petitie. In een hoop de schrijvers van de show te bereiken en hen ervan te overtuigen dat Eddie op welke manier dan ook een comeback maakt, zamelen ze handtekeningen in.

Binnen enkele dagen dat de petitie van start ging, zijn er al duizenden fans die de wanhopige schreeuw om aandacht ondersteunen. Op het moment van schrijven is de petitie al ruim 38.000 keer ondertekend.

Netflix-serie 'The Sandman' is groot succes

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:07

Netflix lanceerde zopas de gloednieuwe fantasyserie ‘The Sandman’, en hoewel iedereen dacht dat de serie niet veel zou voorstellen, is het een schot in de roos!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comicboeken van de Britse auteur Neil Gaiman en draait rond een Britse magiër die in de vroege 20ste eeuw een ritueel uitvoert met de bedoeling om de Dood te vangen en haar te dwingen hem zijn gesneuvelde zoon terug te schenken. De bezwering loopt echter fout en in plaats van de Dood vangt hij haar broer Droom/Morpheus, de Koning van de Dromen en Nachtmerries.

En Netflix bleef héél trouw aan de originele verhaallijnen, tot groot jolijt van de fans.

Het eerste seizoen van ‘The Sandman’ is nu te streamen via Netflix.

Check hier alvast een trailer:

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Ontdek meer