Er komt een toneelstuk van 'Stranger Things'!

Dieter Blarinckx-07 juli 2022 om 16:35

Zot nieuws voor de fans van de Netflix-hit 'Stranger Things', want naast een eerder aangekondigde spin-off is er nu ook een toneelstuk in de maak!

Dat nieuws werd aangekondigd door Netflix en de bedenkers van de serie, de Duffer Brothers. Eerder kondigde het duo al aan dat ze werken aan een spin-off die zich afspeelt in het 'Stranger Things'-universum, maar nu komt er dus ook een toneelstuk!

Het gaat om "een toneelstuk dat zich afspeelt binnen de wereld en mythologie van 'Stranger Things', geproduceerd door Sonia Friedman, Stephen Daldry, en Netflix", klinkt het in het statement van de Duffer Brothers.

Helaas zijn er verder nog geen details bekend, dus stay tuned!

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer