Er komt een toneelstuk van 'Stranger Things'!

Dieter Blarinckx-07 juli 2022 om 16:35

Zot nieuws voor de fans van de Netflix-hit 'Stranger Things', want naast een eerder aangekondigde spin-off is er nu ook een toneelstuk in de maak!

Dat nieuws werd aangekondigd door Netflix en de bedenkers van de serie, de Duffer Brothers. Eerder kondigde het duo al aan dat ze werken aan een spin-off die zich afspeelt in het 'Stranger Things'-universum, maar nu komt er dus ook een toneelstuk!

Het gaat om "een toneelstuk dat zich afspeelt binnen de wereld en mythologie van 'Stranger Things', geproduceerd door Sonia Friedman, Stephen Daldry, en Netflix", klinkt het in het statement van de Duffer Brothers.

Helaas zijn er verder nog geen details bekend, dus stay tuned!

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ali in de clinch met Danny in 'Big Brother'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:22

Het strenge dieet waar de ‘Big Brother’-bewoners zich vanwege alle beperkte middelen verplicht aan moeten houden, doet niet alle deelnemers goed. Vooral Ali wordt hangry van het leven in schaarste en dat uit zich in een discussie met Danny. Al die kwark komt zijn neus uit. Kijk mee:

Ontdek meer