Netflix lanceert eerste 2 games voor abonnees

Christophe Moons-28 augustus 2021 om 06:52

De geruchten doen al maanden de ronde, maar nu heeft Netflix ook écht haar eerste mobiele games gereleased: 'Stranger Things 1984' en 'Stranger Things 3'.

In eerste instantie gaat het om een test die (helaas) alleen in Polen gereleased werd. "Vanaf nu kunnen abonnees in Polen 2 mobiele Android-games uitproberen: 'Stranger Things 1984' en 'Stranger Things 3'", staat op Twitter te lezen. "We bevinden ons in een vroeg stadium en we hebben de komende maanden nog veel werk voor de boeg, maar dit is de eerste stap."

De games worden niet gestreamd op een cloud, maar kan je simpelweg downloaden via de Netflix app én Play Store. Je moet wel een Netflix-abo hebben om ze te kunnen spelen. Verder zijn er geen advertenties te zien en hoef je geen in-app aankopen te doen.

Veel meer info is er (nog) niet bekend, maar verwacht wordt dat Netflix haar games imperium de komende maanden ook op iOS en in andere landen zal uitrollen.

'Gerben & Steffi Op Kot' nu te zien via VTMGO!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:43

Het Vlaamse TikTok-koppel Gerben & Steffi is vanaf nu te zien in de gloednieuwe online reeks ‘Gerben & Steffi Op Kot’. Ze zetten een nieuwe stap in hun relatie en gaan samen op kot in de schoonste stad van Vlaanderen, Gent.

Ze filmen er het reilen en zeilen van hun kotleven samen, en posten deze dan integraal op VTMGO!

Benieuwd? De eerste drie aflevering zijn alvast hier te bekijken!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Ontdek meer