Zien: Hero Fiennes Tiffin in eerste trailer 'The Woman King'

Dieter Blarinckx-07 juli 2022 om 11:31

Krijg jij maar niet genoeg van de Britse 'After'-acteur Hero Fiennes Tiffin? Dan hebben we goed nieuws, want binnenkort zal hij opnieuw te zien zijn in de langverwachte epische film 'The Woman King'!

Deze nieuwe film vertelt het opmerkelijke verhaal van de Agojie, de volledig vrouwelijke eenheid van krijgers die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey in de jaren 1800 beschermde. 'The Woman King' is geïnspireerd op waargebeurde feiten en volgt de emotioneel epische reis van generaal Nanisca (gespeeld door Viola Davis) terwijl ze de volgende generatie rekruten traint en klaarstoomt voor de strijd tegen de vijand. En daar ontmoeten we de Britse acteur Hero Fiennes Tiffin.

Check de trailer hieronder en ga 'The Woman King' dit najaar zien in een biosocop bij jou in de buurt!

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer