Acteur uit 'Outer Banks' overleden door ongeluk

Karen Luiken-07 juli 2022 om 05:05

Alexander Jennings, de stand-in van Chase Stokes in ‘Outer Banks’, is overleden. De 22-jarige acteur is aangereden door twee auto’s en overleefde dat volgens Page Six niet.

Het ongeluk gebeurde afgelopen dinsdag. Alexander stak een weg over toen hij werd aangereden door een auto. Niet veel later raakte ook een tweede voertuig hem. Beide wagens zijn er naar verluidt vandoor gegaan. De acteur is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen overleed.

Chase Stokes, die John B speelt in ‘Outer Banks’, is kapot van het nieuws. “Ik probeer nog steeds te verwerken waarom bepaalde dingen gebeuren en waarom de wereld werkt zoals ze werkt”, schrijft hij op Instagram. “Mijn hart is verbrijzeld. Je leven begon net.”

Nieuwe Netflix-special over Ellen DeGeneres heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-21 september 2024 om 10:56

Ellen DeGeneres keert binnenkort terug naar het digitale scherm. De voormalige talkshowhost heeft samen met Netflix een special genaamd ‘For Your Approval’ gemaakt, waarvan nu een nieuwe trailer is verschenen.

In de comedyspecial geeft Ellen een exclusief inkijkje in haar persoonlijke leven en onthult ze wat ze heeft gedaan sinds ze naar eigen zeggen ‘uit de showbusiness’ werd getrapt. Ook zal ze het uitgebreid hebben over de werksfeer bij ‘The Ellen DeGeneres’, waar in de afgelopen in veelvoud over is gesproken.

‘For Your Approval’ is niet de eerste comedyspecial die Ellen maakt, maar het zal wel haar laatste zijn. De show is vanaf 24 september op Netflix te zien.

Dua Lipa geeft extra concert in het Sportpaleis

Karen Luiken-21 september 2024 om 10:50

Niet één, niet twee maar drie dagen staat Dua Lipa komend jaar in het Sportpaleis in Antwerpen. De zangeres zou in eerste instantie twee concerten geven in ons land, maar heeft vanwege de grote vraag naar kaartjes nu een extra concert toegevoegd.

De shows maken deel uit van de ‘Radical Optimism’-tour van Dua Lipa. We wisten al dat ze op woensdag 11 en vrijdag 13 juni in Antwerpen zou optreden, maar nu komt daar ook de datum van donderdag 12 juni bij.

Kaartjes voor de extra show gaan aanstaande maandag om 10.00 uur in de verkoop via deze link. Ook enkele tickets voor 11 en 13 juni zijn nog verkrijgbaar.

Ontdek meer