David Harbor viel tientallen kilo's af voor 'Stranger Things'

Karen Luiken-07 juli 2022 om 04:51

Het zal je niet ontgaan zijn, maar David Harbor ziet er in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ heel anders uit dan in voorgaande seizoenen. Voor zijn rol van Jim Hopper schoor hij zijn hoofd kaal en viel hij tientallen kilo’s af.

In de ochtendshow van BBC vertelt David over het dieet dat hij daarvoor volgde. En als we hem mogen geloven, was het geen pretje. “Het bestaat vooral uit weinig eten en veel honger hebben”, zegt David. “Dat is het geheim: gewoon niet eten.”

Hoewel dit natuurlijk niet de gezondste manier van afvallen is, heeft het wel geholpen. David woog aan het einde van het derde seizoen ruim 120 kilo, een seizoen later was daar nog maar 86 kilo van over. De acteur is dus zeker 36 kilo afgevallen.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer