Zo zag EOTB-ster Imke er zonder lipfillers uit

Karen Luiken-10 juli 2021 om 16:09

Als je aan Imke van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ denkt, dan denk je aan grote, rode lippen. En als je aan grote, rode lippen denkt, dan denk je aan Imke. De realityster heeft er nooit een geheim van gemaakt de natuur een handje te hebben geholpen door lipfillers te gebruiken. Helemaal prima natuurlijk, maar hoe zou ze eruit hebben gezien zónder een lipfillertje hier en daar? We hebben een antwoord.

Het internet is redelijk los gegaan op de verschijning van Imke Roose. Toen de Vlaamse schone voor het eerst in EOTB te zien was, vlogen de memes rond op het internet. Mensen raakten maar niet uitgesproken over haar aanwezige lippen. Hoe de ex van Keanu daaraan komt? “Ik heb ze ongeveer zeven keer laten doen”, aldus Imke.

De realityster heeft niet altijd zulke lippen gehad. Op Instagram deelt ze met haar volgers een foto van zichzelf in een periode dat ze nog puur natuur was. Zie hier het resultaat:

Britney Spears gaat naakt op Instagram

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:21

Britney Spears heeft een aantal pikante beelden gedeeld met haar Instagram-volgers. De zangeres is voor de gelegenheid uit de kleren gegaan en poseert poedelnaakt voor de camera.

Aangezien Instagram een no nipple-beleid heeft, besloot Britney haar intieme delen af te dekken met bloemetjes en hartjes. In het onderschrift schrijft ze dat ze de ‘energie als vrije vrouw nog nooit zo goed heeft gevoeld’. Ze doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op het beëindigen van het curatorschap van haar vader, dat dertien jaar heeft geduurd.

Het bericht kreeg binnen no time bijna twee miljoen likes. Op comments zit Britney overduidelijk niet te wachten; ze heeft de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Ontdek meer