Zo zag EOTB-ster Imke er zonder lipfillers uit

Karen Luiken-10 juli 2021 om 16:09

Als je aan Imke van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ denkt, dan denk je aan grote, rode lippen. En als je aan grote, rode lippen denkt, dan denk je aan Imke. De realityster heeft er nooit een geheim van gemaakt de natuur een handje te hebben geholpen door lipfillers te gebruiken. Helemaal prima natuurlijk, maar hoe zou ze eruit hebben gezien zónder een lipfillertje hier en daar? We hebben een antwoord.

Het internet is redelijk los gegaan op de verschijning van Imke Roose. Toen de Vlaamse schone voor het eerst in EOTB te zien was, vlogen de memes rond op het internet. Mensen raakten maar niet uitgesproken over haar aanwezige lippen. Hoe de ex van Keanu daaraan komt? “Ik heb ze ongeveer zeven keer laten doen”, aldus Imke.

De realityster heeft niet altijd zulke lippen gehad. Op Instagram deelt ze met haar volgers een foto van zichzelf in een periode dat ze nog puur natuur was. Zie hier het resultaat:

Bruiloft Lil Kleine en Jaimie Vaes 'gaat gewoon door'

Karen Luiken-22 september 2021 om 07:13

Ook al hebben ze naar verluidt een relatiepauze en ook al woont de één in Ibiza terwijl de ander in Nederland vertoeft, de bruiloft van Lil Kleine en Jaimie Vaes gaat er gewoon komen. Dat zegt Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, in een radioshow van ‘100% NL’.

Het lijkt al een tijdje niet lekker te lopen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Sinds het incident op Ibiza vliegen de geruchten in het rond en hebben de twee besloten een tijdje niet in elkaars aura te zitten. Jaimie heeft samen met zoontje Lío de koffers gepakt en is naar Ibiza vertrokken. Jorik zit ondertussen gewoon in Nederland.

Hoewel veel fans denken dat dit het einde van hun relatie (en zeker het einde van hun toekomstige huwelijk) betekent, is het tegenovergestelde volgens de rapper waar. “Ik ga nog steeds trouwen, maak je niet druk”, zegt hij. De reden waarom het nog steeds niet gebeurd is, heeft volgens hem alles te maken met de pandemie. “Ik ga nog steeds met mijn verloofde Jaimie trouwen. Dat is uitgesteld vanwege corona, maar het gaat gewoon door.”

Ariana Grande is bang dat stalker haar wil vermoorden

Karen Luiken-22 september 2021 om 06:43

Ariana Grande leeft in grote angst. De zangeres is bang dat een man die eerder deze maand bij haar huis werd gearresteerd, uiteindelijk zal proberen haar te vermoorden. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten die Page Six in handen heeft.

De stalker, Aharon Brown, zou zich sinds februari regelmatig in de buurt van Ariana’s woning bevinden. In eerste instanties waren de bezoekjes sporadisch, maar in de afgelopen twee tot drie weken werden ze frequenter. Soms stond hij er iedere dag, soms zelfs meerdere keren per dag.

Volgens Ariana was de stalker ook op 9 september bij haar huis. Hij arriveerde in de namiddag, vertrok weer toen hij werd opgewacht door beveiliging en kwam vervolgens diezelfde avond weer terug. Dit keer met een groot mes. Hij zou hebben geroepen ‘dat hij de security en Ariana zou vermoorden’.

“Het feit dat hij al meer dan zes maanden regelmatig bij mij thuis komt, maakt me bang”, aldus Ariana tegen de rechtbank. “Op basis van zijn dreigementen ben ik bang voor mijn veiligheid en die van mijn familie. Ik vrees dat hij, zonder een straatverbod, naar mijn huis zal blijven komen en zal proberen mij of leden van mijn familie fysiek te verwonden of vermoorden.”

De stalker heeft een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen. Hij zit vast en moet op 5 oktober voor de rechter verschijnen.

Ontdek meer