Zo zag EOTB-ster Imke er zonder lipfillers uit

Karen Luiken-10 juli 2021 om 16:09

Als je aan Imke van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ denkt, dan denk je aan grote, rode lippen. En als je aan grote, rode lippen denkt, dan denk je aan Imke. De realityster heeft er nooit een geheim van gemaakt de natuur een handje te hebben geholpen door lipfillers te gebruiken. Helemaal prima natuurlijk, maar hoe zou ze eruit hebben gezien zónder een lipfillertje hier en daar? We hebben een antwoord.

Het internet is redelijk los gegaan op de verschijning van Imke Roose. Toen de Vlaamse schone voor het eerst in EOTB te zien was, vlogen de memes rond op het internet. Mensen raakten maar niet uitgesproken over haar aanwezige lippen. Hoe de ex van Keanu daaraan komt? “Ik heb ze ongeveer zeven keer laten doen”, aldus Imke.

De realityster heeft niet altijd zulke lippen gehad. Op Instagram deelt ze met haar volgers een foto van zichzelf in een periode dat ze nog puur natuur was. Zie hier het resultaat:

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer