Pukkelpop voegt Lil Uzi Vert toe aan line-up

Karen Luiken-06 juli 2022 om 15:31

Het programma van Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. De organisatie van het festival heeft vandaag nog eens zes nieuwe namen toegevoegd aan de nu al veelzijdige line-up.

Eén van de nieuw aangekondigde artiesten die in het weekend van 18 tot en met 21 augustus naar Pukkelpop komt, is de Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert. Hij is een fijne goedmaker voor het plekje dat Young Thug helaas moet achterlaten omdat hij vanwege een juridisch geschil zijn land niet uit mag.

Andere artiesten die op het festivalterrein in Hasselt de boel op stelten gaan zetten, zijn de Franse producer en dj Vitalic, DoFlame, rapper Miss Angel, de Nederlandse popparel Eefje de Visser en de Gentse folknachtegaal Meskerem Mees.

De paar plekjes die nog over zijn op het affiche, worden in de loop van de volgende weken opgevuld. De complete line-up vind je op de website van Pukkelpop.

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Kom mee feesten op TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 11:30- Foto:

TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Heb jij zin om nog eens heerlijk te dansen en te genieten van zalige muziek? Kom dan op 15 augustus naar TRILLERS MODUL'AIR Open Air in Flanders Expo in Gent. De line-up bestaat uit grote namen zoals Yung Mavu, Dikke, J. Roots, Eagl, Kestified, Al Dente & Manz,...

Het event gaat door op zondag 14 augustus van 13u tot 23u in Flanders Expo in Gent. De organisatie laat zelf weten dat ze de ticketprijzen laag houden, want het leven is al duur genoeg en gelijk hebben ze! Dus een zalige line-up, heerlijk eten en drinken én tickets aan betaalbare prijzen. Wat heb je nog meer nodig?!

Check voor meer informatie de Facebook-pagina!

Ontdek meer