Noah Cyrus was verslaafd aan Xanax

Karen Luiken-07 juli 2022 om 04:55

Noah Cyrus, het jongere zusje van Miley Cyrus, is verslaafd geweest aan Xanax. In een interview met Rolling Stone vertelt ze over haar herstel en hoe ze muziek gebruikte om van de drug af te komen.

Xanax is een drug die vaak wordt voorgeschreven bij angst- en paniekaanvallen. Noah gebruikte het voor het eerst toen ze achttien was. “Mijn toenmalige vriend gaf het me”, vertelt ze. “Het verbond ons. Ik denk dat ik me aan zijn levensstijl wilde aanpassen. Ik wilde zijn wat hij was en deed wat hij cool vond.”

Het bleef helaas niet bij die ene keer. Noah nam steeds vaker Xanax en raakte er op een gegeven moment zelfs verslaafd aan. Tijdens haar dieptepunt werd ze omringd door mensen die het spul heel gemakkelijk konden krijgen. “Het werd een donkere, bodemloze put.”

In 2020 besloot Noah het roer om te gooien en te stoppen met de drug. Sindsdien is ze herstellende. “Ik werd geholpen door iedereen van wie ik hulp nodig had en het heeft me wat tijd gekost om op mijn eigen benen te kunnen staan.” Muziek heeft haar daar ook bij geholpen. “Het komt naar voren in mijn teksten. Ik denk dat het duidelijk was dat ik in de afgelopen jaren iets heb doorgemaakt en fans moeten dat gemerkt hebben. Het publiek kon het zien.”

Ex-Miss Chayenne laat borsten vergroten

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:53

De Vlaamse schone Chayenne Van Aarle, vooral bekend als ex-Miss België, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws openlijk verteld over haar borstvergroting. “Ik voelde me een Miss België met mandarijnenborstjes”, klonk het o.a. aan HLN.

Chayenne gaf een open en eerlijk interview aan Het Laatste Nieuws vanuit een chirurgische kliniek in Istanbul. Daar liet ze zopas een borstvergroting uitvoeren, en daar zat ze al een tijdje aan te denken.

“Ik keek in de spiegel en zag een mooie, fiere vrouw met twee lege theezakjes. Ik voel me nu echt twintig keer vrouwelijker”, klinkt het bij een opgeluchte Chayenne.

Vorig jaar werd ze op 23-jarige leeftijd gekroond tot Miss België, maar toch bleef ze onzeker over het formaat van haar borsten. maar daar heeft ze nu eindelijk iets aan durven doen en praat er nu volledig vrijuit over.

Chapeau Chayenne!

Holi: zo duur was het kapsel van Halle Bailey in 'The Little Mermaid'

Karen Luiken-30 mei 2023 om 14:17

De gloednieuwe film ‘The Little Mermaid’ heeft veel geld gekost. In het totaal zo’n 200 miljoen dollar, waarvan een behoorlijk deel naar de oranje lokken van hoofdrolspeelster Halle Bailey zijn gegaan.

Het was belangrijk dat Halle, die al jaren dreadlocks draagt, oranje haar zou krijgen voor haar hoofdrol in ‘The Little Mermaid’. Ze hadden natuurlijk een pruik voor haar kunnen kopen, maar in plaats daarvan werd gekozen voor een andere optie. Een veel duurdere optie. Haarstyliste Camille Friend werd ingeschakeld en zorgde ervoor dat de dreadlocks van Halle een oranje gloed kregen.

Hoe ze dat heeft gedaan? De bestaande dreadlocks van Halle zijn bewaard gebleven en daar zijn drie verschillende kleuren rood omheen gewikkeld. “We hebben de interne structuur van haar haren niet aangepast”, vertelt de haarstyliste volgens Variety. Wel moesten er soms stukken haar verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht.

Al met al heeft het uren geduurd voordat het kapsel van Halle perfect was. En tja, dat kost natuurlijk geld. “Minimaal 140.000 euro”, zegt de haarstyliste.

Ontdek meer