Noah Cyrus was verslaafd aan Xanax

Karen Luiken-07 juli 2022 om 04:55

Noah Cyrus, het jongere zusje van Miley Cyrus, is verslaafd geweest aan Xanax. In een interview met Rolling Stone vertelt ze over haar herstel en hoe ze muziek gebruikte om van de drug af te komen.

Xanax is een drug die vaak wordt voorgeschreven bij angst- en paniekaanvallen. Noah gebruikte het voor het eerst toen ze achttien was. “Mijn toenmalige vriend gaf het me”, vertelt ze. “Het verbond ons. Ik denk dat ik me aan zijn levensstijl wilde aanpassen. Ik wilde zijn wat hij was en deed wat hij cool vond.”

Het bleef helaas niet bij die ene keer. Noah nam steeds vaker Xanax en raakte er op een gegeven moment zelfs verslaafd aan. Tijdens haar dieptepunt werd ze omringd door mensen die het spul heel gemakkelijk konden krijgen. “Het werd een donkere, bodemloze put.”

In 2020 besloot Noah het roer om te gooien en te stoppen met de drug. Sindsdien is ze herstellende. “Ik werd geholpen door iedereen van wie ik hulp nodig had en het heeft me wat tijd gekost om op mijn eigen benen te kunnen staan.” Muziek heeft haar daar ook bij geholpen. “Het komt naar voren in mijn teksten. Ik denk dat het duidelijk was dat ik in de afgelopen jaren iets heb doorgemaakt en fans moeten dat gemerkt hebben. Het publiek kon het zien.”

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer