CAMILLE brengt kledingcollectie uit met JBC

Karen Luiken-06 juli 2022 om 15:28

Dat CAMILLE kan zingen, heeft ze natuurlijk allang bewezen. Maar de artieste blijkt ook een heel ander talent te bezitten: ze heeft een goed gevoel voor mode. JBC heeft het volste vertrouwen in haar en gaat nu een langdurige samenwerking met de zangeres aan.

JBC en CAMILLE komen samen met een exclusieve collectie die zowel in alle JBC-winkels verkrijgbaar zal zijn, als in de gloednieuwe JBC-wereld in Roblox. Concreet betekent dit dat fans vanaf november zowel in real life als digitaal in de door CAMILLE ontworpen kledingstukken rond kunnen lopen.

Roblox is een razend populaire game onder jongeren en krijgt er dankzij JBC en CAMILLE een nieuwe wereld bij. Deze zal bestaan uit een JBC-winkel, een podium, verschillende spelletjes en een kids community. Fans kunnen JBC-punten verzamelen door games te voltooien in de JBC Roblox-wereld. Deze kunnen ze inruilen voor digitale kledingstukken uit de collectie van CAMILLE voor hun avatars. Wie voldoende punten haalt, kan ook real life outfits scoren.

De lijn komt in november uit en is de eerste van de zes collecties die we kunnen verwachten. "Het is zo leuk om een collectie mee te kunnen uitdenken samen met de JBC-designers en deze dan ook écht tot leven te zien komen”, zegt CAMILLE. “De collectie is 100% CAMILLE: een groot showgehalte, maar toch comfortabel en casual. Zo kan iedereen kennismaken met de dingen die ik zelf het liefste draag, zowel op als naast het podium. En wat er zeker zal inzitten? Roze natuurlijk!"

Hebben: heerlijke t-shirts van het Belgische merk FRIT

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 09:51

Ben jij helemaal zot van onze heerlijke Belgische frietjes en frituursnacks? Dan is dit nieuwe Belgische kledingmerk écht wel iets voor jou!

FRIT lanceert namelijk een hele collectie aan t-shirts met leuke verwijzingen naar onze frietcultuur. Denk aan een bakje friet met stoofvlees, bitterballen of zelfs een cheeseburger!

"FRIT is een Belgisch kledingmerk dat onze heerlijke frietcultuur viert. Zeg nu zelf, wie begint er niet te watertanden bij de gedachte van zoute, goudbruin gefrituurde stukjes aardappel omhuld met smeuïge mayonaise? FRIT is een Belgisch merk met Belgisch design en Belgische productie", klinkt het op hun website.

De shirts zijn telkens beschikbaar in verschillende kleuren en kosten zo'n 30 euro per stuk.

Meer info kan je hier vinden!

Hebben: NMBS lanceert T-shirts en sokken met eigen logo op

Nico De Greef-02 augustus 2022 om 19:26

De Belgische spoorwegenmaatschappij NMBS verkoopt vanaf nu ook eigen kleding (zogenaamde "fanwear") met daarop hun eigen logo. De NMBS treedt daarmee in de voetsporen van onder meer IKEA, Lidl, Albert Heijn en Zeeman die eerder ook al hippe kleding met hun eigen logo op de markt brachten.

Van sokken tot vissershoedjes: op de online webshop van Trainworld kun je deze zomer tijdelijk terecht voor kledingstukken en accessoires met daarop het bekende B-logo van de NMBS. "Ideal voor tijdens een festival, een bbq of dagje treinreizen", luidt de campagne. Ook T-shirts en sweaters met daarop het naambordje van meer dan 550 verschillende treinstations worden te koop aangeboden.

Wil jij de trotse bezitter worden van één van deze felbegeerde collector's items? Haast je dan snel, want de webshop zal na de zomer weer verdwijnen.

Foto: NMBS

1
2
3

Ontdek meer