Verdrietig nieuws voor de familie Meiland

Karen Luiken-06 juli 2022 om 05:21

Het zijn verdrietige tijden voor de familie Meiland. De moeder van Erica is vorige week overleden. Dat meldt het gezin via social media.

De moeder van Erica is 93 jaar geworden en blies op 30 juni haar laatste adem uit. “Rust zacht mama”, schrijft Erica bij een foto. En ook Martien laat van zich horen: “41 jaar in mijn leven... Mijn tweede moeder. Rust zacht.”

Jenny, zoals Erica’s moeder heette, speelde een kleine rol in ‘Chateau Meiland’. Terwijl haar familie in Frankrijk een kasteel restaureerde, bleef zij achter in Nederland.

Billie Eilish was niet blij met blonde coupe

Karen Luiken-02 december 2022 om 10:42

Dacht je dat blondes altijd meer fun hebben? Dat geldt niet voor Billie Eilish. Zij verfde haar haren vorig jaar platinablond, maar was daar alles behalve blij mee. Dat vertelt ze in een gesprek met Highsnobiety.

Het was in 2021 toen Billie haar felgroene lokken inruilde voor een lichte coupe. En dat deed ze niet zonder reden. “Mensen zagen me als een 15-jarig kind dat bepaalde kleding droeg”, aldus de zangeres. “Ik had het gevoel dat ik niet kon veranderen en dat is waarom ik de compleet andere kant op ben gegaan. Ik probeerde te bewijzen dat ik kon doen wat ik wilde. Dat ik er mannelijk uit kan zien, maar ook heel vrouwelijk.”

Toch beviel het blonde haar Billie voor geen meter. “Ik voelde me geen seconde sexy toen ik blond was”, zegt ze. “Mensen behandelden me anders. Ze veranderden hun houding om mij heen toen ik blond was.”

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Ontdek meer