Bizar: deze vrouw zont haar kringspier

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 19:34

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste verhalen tegen. Zo ook het verhaal van deze Amerikaanse influencer die om energie te krijgen, haar kringspier (dat is inderdaad een mooiere naam voor je anus) zo’n vijf minuten in de zon legt.

Maegan promoot via haar sociale media een gezonde levensstijl en wil daarbij zoveel mogelijk de natuur betrekken. Eén van de natuurlijke manieren waarop zij energie ophaalt, is het zonnen van haar kringspier. Daarom staat ze elke ochtend tussen zeven en negen uur op om haar achterste de juiste hoeveelheid zon te bieden.

“30 seconden zonlicht op je kontgat staat gelijk aan een volledige dag zonlicht met je kleren aan”, klinkt het bij haar post op sociale media.

“Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Ik krijg er veel meer energie van dan een kop koffie”, klinkt het.

Check hieronder hoe ze dat net doet! :D

Zo ziet een Big Mac er na drie maanden uit

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:15

Stel: je koopt een Big Mac bij de McDonald’s en legt die naast een Big Mac die je drie maanden geleden kocht. Hoe groot zijn de verschillen dan? Een TikTokker nam de proef op de som en maakte er een video van.

Eerst opent de man het doosje van zijn verse Big Mac. Hij ontdekt twee burgers, een klein beetje saus, heel weinig sla en nog veel minder ui. Ook zit er slechts één plakje cheddar op in plaats van de beloofde twee plakjes.

Dan door naar de andere burger, die drie maanden oud is. Hoe is het daarmee gesteld? Op het eerste gezicht lijkt het er allemaal prima uit te zien. Er zit geen schommel op, de boel is niet rot. Zelfs de sla is nog redelijk intact. Geloof het of niet, maar eigenlijk is het enige grote minpunt de burger. Die is zo hart als steen. “Je stopt deze shit in je eigen maag en in die van je kind”, zegt de TikTokker in het filmpje.

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Ontdek meer