Bizar: deze vrouw zont haar kringspier

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 19:34

Op het wereldwijde web kom je vaak de zotste verhalen tegen. Zo ook het verhaal van deze Amerikaanse influencer die om energie te krijgen, haar kringspier (dat is inderdaad een mooiere naam voor je anus) zo’n vijf minuten in de zon legt.

Maegan promoot via haar sociale media een gezonde levensstijl en wil daarbij zoveel mogelijk de natuur betrekken. Eén van de natuurlijke manieren waarop zij energie ophaalt, is het zonnen van haar kringspier. Daarom staat ze elke ochtend tussen zeven en negen uur op om haar achterste de juiste hoeveelheid zon te bieden.

“30 seconden zonlicht op je kontgat staat gelijk aan een volledige dag zonlicht met je kleren aan”, klinkt het bij haar post op sociale media.

“Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Ik krijg er veel meer energie van dan een kop koffie”, klinkt het.

Check hieronder hoe ze dat net doet! :D

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer