Hebben: Disneyland Paris lanceert nieuw koffietafelboek

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 18:37

Disneyland-fanaten lezen best even verder, want Disneyland Paris heeft via sociale media aangekondigd dat ze met een uniek en exclusief boek komen over het bekendste park van Europa. Ideaal als koffietafelboek!

Van themaparken tot Disney Hotels tot shows, de ontwerpers van al deze ervaringen zijn niet alleen architecten of ingenieurs, maar ook kunstenaars - schilders, illustratoren, storyboarders, grafisch ontwerpers, decorateurs, of zelfs modelbouwers. Met 'The Art of Disneyland Paris', duik je als het ware in het hart van de creatie en evolutie van Europa's grootste toeristische bestemming. Met meer dan 300 foto's, concepten en tekeningen gemaakt door het team achter de themaparken, krijg je een unieke kijk in de 30 jaar van Disneyland Paris' geschiedenis.

Het boek 'The Art of Disneyland Paris' is helaas enkel verkrijgbaar in het park zelf. Je kan het vinden in The Storybook Store, Flora's Unique Boutique, Harrington's Fine China & Porcelains. Sir Mickey's Boutique, Constellations, Walt Disney Studios Store, The Disney Gallery, World of Disney en Bay Boutique .

Derde seizoen 'Heartstopper' krijgt er nieuw gezicht bij

Karen Luiken-28 november 2023 om 14:46

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er een nieuw gezicht bij. Acteur Darragh Hand neemt de rol van Michael Holden op zich.

Het derde seizoen is net als de eerdere twee seizoenen gebaseerd op een boek van Alice Oseman. In één van die boeken komt de naam Michael Holden voor, een personage dat zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de serie. Michael is een vriend van Tori, de oudere zus van Charlie. De rol wordt gespeeld door Darragh Hand. Je zou hem kunnen kennen van ‘Grace’ en ‘Silent Witness’.

“Michael is een eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig karakter”, zegt auteur Alice Oseman. “Het was een uitdaging om iemand te vinden die overeenkwam met Michael uit de boeken. Maar toen kwam Darragh langs en hij verwarmde ons hart en maakte ons aan het lachen. Ik kan niet wachten tot jullie Michael in het derde seizoen kunnen ontmoeten!”

Concertfilm Taylor Swift kun je straks ook thuis bekijken

Karen Luiken-28 november 2023 om 07:44

Concertfilm van Taylor Swift nog niet gezien? Er bestaat een kans dat je er binnenkort in je luie zetel vanuit huis naar kunt kijken. De zangeres maakt bekend dat de film in verschillende landen te streamen zal zijn.

“Ik heb een verjaardag in het vooruitzicht en ik dacht dat we het leuke jaar dat we samen hebben gehad, kunnen vieren door ‘The Eras Tour Concert Film’ beschikbaar te maken om thuis te bekijken”, zegt Taylor op Instagram. “Ik ben heel blij dat de uitgebreidere versie van de film beschikbaar zal zijn voor verhuur in de Verenigde Staten, Canada en andere landen die binnenkort worden aangekondigd.”

De concertfilm wordt op 13 december, op de verjaardag van Taylor, gelanceerd. Of we er in België en Nederland ook naar kunnen kijken, zal later blijken. Laten we het hopen!

Ontdek meer