Hebben: Disneyland Paris lanceert nieuw koffietafelboek

Dieter Blarinckx-05 juli 2022 om 18:37

Disneyland-fanaten lezen best even verder, want Disneyland Paris heeft via sociale media aangekondigd dat ze met een uniek en exclusief boek komen over het bekendste park van Europa. Ideaal als koffietafelboek!

Van themaparken tot Disney Hotels tot shows, de ontwerpers van al deze ervaringen zijn niet alleen architecten of ingenieurs, maar ook kunstenaars - schilders, illustratoren, storyboarders, grafisch ontwerpers, decorateurs, of zelfs modelbouwers. Met 'The Art of Disneyland Paris', duik je als het ware in het hart van de creatie en evolutie van Europa's grootste toeristische bestemming. Met meer dan 300 foto's, concepten en tekeningen gemaakt door het team achter de themaparken, krijg je een unieke kijk in de 30 jaar van Disneyland Paris' geschiedenis.

Het boek 'The Art of Disneyland Paris' is helaas enkel verkrijgbaar in het park zelf. Je kan het vinden in The Storybook Store, Flora's Unique Boutique, Harrington's Fine China & Porcelains. Sir Mickey's Boutique, Constellations, Walt Disney Studios Store, The Disney Gallery, World of Disney en Bay Boutique .

‘Squid Game’-regisseur geeft opnieuw tips over tweede seizoen

Sofie Verbeeck-06 augustus 2022 om 10:00- Foto:

Netflix

Hwang Dong-hyuk is volop bezig met het tweede seizoen van de populairste Netflix-reeks 'Squid Game'. Hij gaf de afgelopen maanden al eens een paar tips over de nieuwe verhaallijn en dat heeft hij nu weer gedaan!

Het tweede seizoen van 'Squid Game' staat gepland voor ergens eind volgend jaar maar regisseur Hwang Dong-hyuk verklapt alvast een paar tips over de nieuwe verhaallijn. Hij laat weten dat het tweede seizoen vooral nog zal gaan over de hoofdrolspeler Gi-hun en dat het zal beginnen met waar hij is achtergebleven.

De hoofdlijn van het nieuwe seizoen is de essentie van menselijkheid. Gi-hun zal proberen te tonen dat ieder mens iets goeds heeft in zich en dat ze, zoals hij op het einde van seizoen 1 zei, geen racepaarden zijn maar mensen.

Verder verklapt de regisseur ook dat er nieuwe spellen klaarstaan en dat er enkele bekende gezichten zeker opnieuw zullen verschijnen. Onder andere The Front Man en The Salesman zullen we weer te zien krijgen naast heel wat nieuwe personages.

Netflix komt met nieuwe datingshow ‘Dated & Related’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 10:30- Foto:

Netflix

Volgende maand is er weer een gloednieuw datingprogramma te zien op Netflix: Dated & Related. De titel geeft je waarschijnlijk vreemde gedachten maar geen zorgen, het is helemaal niet zo fout als je denkt!

Vanaf vrijdag 2 september kan je op Netflix kijken naar 'Dated & Related'. Het datingprogramma gaat niet over daten met familie, maar de bedoeling is dat broers en zussen zich in een duo inschrijven om elk opzoek te gaan naar liefde. De vraag is dan of het eerder een voordeel of een nadeel is dat hun broer of zus alles op de voet kan volgen.

Het programma speelt zich af in een villa in Zuid-Frankrijk en ook deze keer valt er op het einde een grote geldsom te winnen. Hoe de kandidaten geld kunnen winnen is nog niet duidelijk, maar de prijzenpot bedraagt maar liefst 100.000 dollar oftewel 98.000 euro!

Het programma zal pas begin september op Netflix te zien zijn maar je kan nu al de teaser bekijken.

Ontdek meer