Huis van Temptations Rodanya verwoest door brand

Karen Luiken-06 juli 2022 om 05:21

Afschuwelijk nieuws voor Rodanya uit ‘Temptation Island’. Het huis van de realityster is compleet verwoest door een brand.

Via social media deelt Rodanya een foto van de schade die de brand heeft aangericht. “Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”, schrijft ze. “Ons hele huis is afgebrand. Vanaf het balkon is het naar binnen gefikt. Hoe dit is ontstaan weten ze niet.”

Rodanya en haar familie zijn gelukkig veilig, maar de moeder - die momenteel zwanger is van een tweeling - heeft geen dak meer boven haar hoofd. “Helaas krijgen wij niet met spoed een nieuwe woning en deze is super moeilijk te vinden nu.”

Ze vraagt haar Instagram-volgers om hulp. “Mochten jullie iets weten, let us know”. Rodanya zoekt voornamelijk in de buurt van Arnhem.

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer