Huis van Temptations Rodanya verwoest door brand

Karen Luiken-06 juli 2022 om 05:21

Afschuwelijk nieuws voor Rodanya uit ‘Temptation Island’. Het huis van de realityster is compleet verwoest door een brand.

Via social media deelt Rodanya een foto van de schade die de brand heeft aangericht. “Onze grootste nachtmerrie is werkelijkheid geworden”, schrijft ze. “Ons hele huis is afgebrand. Vanaf het balkon is het naar binnen gefikt. Hoe dit is ontstaan weten ze niet.”

Rodanya en haar familie zijn gelukkig veilig, maar de moeder - die momenteel zwanger is van een tweeling - heeft geen dak meer boven haar hoofd. “Helaas krijgen wij niet met spoed een nieuwe woning en deze is super moeilijk te vinden nu.”

Ze vraagt haar Instagram-volgers om hulp. “Mochten jullie iets weten, let us know”. Rodanya zoekt voornamelijk in de buurt van Arnhem.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer