Opnames vervolg 'Dune' beginnen héél snel

Karen Luiken-05 juli 2022 om 05:43

De voorbereidingen voor het vervolg op ‘Dune’ zijn in volle gang. Deadline meldt dat de opnames van de film deze maand in Italië beginnen.

De cast verzamelt zich binnenkort in Altivole, een plaatsje in de Italiaanse regio Veneto. Daar bevindt zich een tombe van de familie Brion, waar de eerste opnames plaats zullen vinden. Later trekt de crew door naar Boedapest in Hongarije. Daar werd een groot deel van de eerste film opgenomen en zullen ook nu de camera's weer gaan draaien.

Vorige week werd al duidelijk dat ‘Dune: Part Two’ iets later in de bioscoop zal verschijnen dan verwacht. Volgens het oorspronkelijke plan zou de film op 20 oktober 2023 gereleased worden, maar die datum is nu verplaatst naar 17 november 2023.

Dit is de eerste trailer van de nieuwe 'Transformers'-film

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:24

Optimus Prime en Bumblebee zijn helemaal terug van weggeweest in de gloednieuwe film in de ‘Transformers’-franchise: ‘Rise of the Beasts’.

Dit nieuwe hoofdstuk in de saga speelt zich af in de jaren ’90 en introduceert de Maximals, Predacons en Terrorcons.

Naast de bekende personages Optimus Prime en Bumblebee, zien we ook een heleboel nieuwe machines de revue passeren in de eerste trailer. Zo zien we namelijk allerlei nieuwe soorten transformers die gebaseerd zijn op dieren. De meest opvallende hiervan is de gorilla-achtige Optimus Primal.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ zal aankomende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer