'Pirates of the Caribbean'-acteur pakt rol in live action-remake 'Snow White'

Karen Luiken-05 juli 2022 om 05:37

De live action-remake van ‘Sneeuwwitje’ heeft er een nieuw castlid bij. Martin Klebba, vooral bekend door zijn rol in ‘Pirates of the Caribbean’, heeft bevestigd dat hij in de remake te zien zal zijn.

De acteur gaat de rol van Grumpy spelen. “Ik ben net klaar met het filmen van ‘Snow White”, zegt hij volgens TheDisInsider.com. “De film komt eind volgend jaar uit. Ik speel Grumpy, Gal Gadot is onze heks en Rachel Zegler kruipt in de huid van Sneeuwwitje.”

De remake van ‘Snow White’ werd eerder dit jaar aangekondigd. Hoewel veel fans blij waren met het nieuws, klonk er ook kritiek. Vooral uit de hoek van ‘Game of Thrones’-acteur Peter Dinklage. Hij is het er niet mee eens dat de makers dwergpersonages in de film zouden opnemen. “Het maakt me misselijk als er zeven rollen zijn weggelegd voor dwergen die geen normale acteerrollen kunnen krijgen”, zei hij destijds.

Zien: eerste beelden 'Bones and All' gedropt

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 07:03

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet zijn door het dolle heen, want gisteren werd de eerste teaser trailer van de nieuwe film 'Bones and All' gedropt!

De nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', gaat binnenkort in première op het Filmfestival van Venetië. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de teaser en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Ontdek meer