'Pirates of the Caribbean'-acteur pakt rol in live action-remake 'Snow White'

Karen Luiken-05 juli 2022 om 05:37

De live action-remake van ‘Sneeuwwitje’ heeft er een nieuw castlid bij. Martin Klebba, vooral bekend door zijn rol in ‘Pirates of the Caribbean’, heeft bevestigd dat hij in de remake te zien zal zijn.

De acteur gaat de rol van Grumpy spelen. “Ik ben net klaar met het filmen van ‘Snow White”, zegt hij volgens TheDisInsider.com. “De film komt eind volgend jaar uit. Ik speel Grumpy, Gal Gadot is onze heks en Rachel Zegler kruipt in de huid van Sneeuwwitje.”

De remake van ‘Snow White’ werd eerder dit jaar aangekondigd. Hoewel veel fans blij waren met het nieuws, klonk er ook kritiek. Vooral uit de hoek van ‘Game of Thrones’-acteur Peter Dinklage. Hij is het er niet mee eens dat de makers dwergpersonages in de film zouden opnemen. “Het maakt me misselijk als er zeven rollen zijn weggelegd voor dwergen die geen normale acteerrollen kunnen krijgen”, zei hij destijds.

'Close' grote winnaar bij de Ensors

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:34

De Belgische film 'Close' van de Gentse regisseur Lukas Dhont valt nu ook in eigen land in de prijzen. Bij de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival Oostende, wist de film immers meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Onze Belgische inzending voor de Academy Awards (Oscars) blijft scoren. Op de uitreiking van de Ensors, de Belgische filmprijzen, viel de film in de prijzen. Maar de meest opmerkelijke prijs is toch wel die voor de 15-jarige hoofdrolspeler Eden Dambrine. Hij won de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler.

In 'Close' speelt Eden de rol van Léo, een van de twee hoofdrollen in de Belgische prent. En dat deed hij met passie en enthousiasme, en dat loont. Afgelopen vrijdagavond mocht hij dus trots de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler in ontvangst nemen.

'Close' won daarnaast ook nog 5 andere prijzen, waaronder de Ensor voor 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Scenario'.

De film speelt nu in onze bioscopen. Check de trailer hier:

'Titanic' speelt vanaf woensdag terug in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:28

Wie nog op zoek is naar een leuke (en misschien romantische?) filmtip voor in de bioscoop, hoeft niet langer te zoeken. Vanaf woensdag speelt immers de herwerkte versie van 'Titanic' in de Belgische bioscopen!

De filmklassieker 'Titanic' van regisseur James Cameron kreeg voor zijn 25ste verjaardag een volledige remastering in HFR 3D. Zo beleef je het epische verhaal van Jack en Rose aan boord van het wereldberoemde schip zoals nooit tevoren!

De film komt woensdag uit en zal dus tijdelijk terug te zien zijn op het witte doek.

Check hier alvast de nieuwe trailer:

Ontdek meer