Harry Styles 'gebroken' na dodelijke schietpartij in Kopenhagen

Karen Luiken-05 juli 2022 om 04:56

Harry Styles heeft via Twitter van zich laten horen nadat zondag zijn concert in Kopenhagen werd gecanceld. Kort daarvoor vond er een dodelijke schietpartij plaats waarbij zeker drie mensen om het leven kwamen. Ook vielen er meerdere gewonden.

“Mijn hart is gebroken”, schrijft Harry in een tweet. “Ik voel mee met de mensen uit Kopenhagen. Ik hou van deze stad. De mensen hier zijn zo warm en vol met liefde. Ik vind het verschrikkelijk voor de slachtoffers, hun families en alle anderen die geraakt zijn. Het spijt me dat we nu niet samen kunnen zijn. Zorg alsjeblieft voor elkaar.”

De schietpartij vond zondag plaats in een winkelcentrum in Kopenhagen. Een schutter opende het vuur en doodde zeker drie mensen. Later werd een 22-jarige man uit Denemarken opgepakt als verdachte.

Harry zou diezelfde avond eigenlijk optreden in de Royal Arena, een plek die vlak bij het winkelcentrum van de schietpartij ligt, maar die plannen werden kort voor de show gecanceld.

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer