Spektakel-musical '40-45' trekt naar de bioscoop!

Dieter Blarinckx-04 juli 2022 om 17:57

De meest succesvolle Vlaamse musical ooit, '40-45', lokte al meer dan 750.000 Vlamingen naar het Pop-Up Theater in Puurs, maar daar viel afgelopen zondag het doek over de musical. Maar dat wil niet zeggen dat ze stoppen! Binnenkort trekken ze immers naar de bioscoop!

Vanaf 6 augustus kan je immers in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis gaan genieten van dit Studio 100-spektakel. En als we baas Gert Verhulst mogen geloven, is het zeker de moeite om ook in de bioscoop te gaan kijken:

“Ik ben zo ontzettend fier op wat we met '40-45' hebben kunnen neerzetten. Deze bijzondere productie heeft op alle vlakken mijn stoutste dromen en verwachtingen ruimschoots overtroffen. Deze voorstelling is sowieso één van de grootste hoogtepunten uit de geschiedenis van Studio 100”, klinkt het in het persbericht.

Vanaf 6 augustus speelt 'ie dus in een Kinepolis-bioscoop bij jou in de buurt!

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer