Spektakel-musical '40-45' trekt naar de bioscoop!

Dieter Blarinckx-04 juli 2022 om 17:57

De meest succesvolle Vlaamse musical ooit, '40-45', lokte al meer dan 750.000 Vlamingen naar het Pop-Up Theater in Puurs, maar daar viel afgelopen zondag het doek over de musical. Maar dat wil niet zeggen dat ze stoppen! Binnenkort trekken ze immers naar de bioscoop!

Vanaf 6 augustus kan je immers in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis gaan genieten van dit Studio 100-spektakel. En als we baas Gert Verhulst mogen geloven, is het zeker de moeite om ook in de bioscoop te gaan kijken:

“Ik ben zo ontzettend fier op wat we met '40-45' hebben kunnen neerzetten. Deze bijzondere productie heeft op alle vlakken mijn stoutste dromen en verwachtingen ruimschoots overtroffen. Deze voorstelling is sowieso één van de grootste hoogtepunten uit de geschiedenis van Studio 100”, klinkt het in het persbericht.

Vanaf 6 augustus speelt 'ie dus in een Kinepolis-bioscoop bij jou in de buurt!

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer