Maksim Stojanac genomineerd voor Zomerhit 2022!

Dieter Blarinckx-04 juli 2022 om 16:31

De Vlaamse acteur en zanger Maksim Stojanac heeft groot nieuws bekendgemaakt via zijn socials: hij is namelijk genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit 2022 met zijn single 'Zonder Mij'!

Via de VRT NU-app is het vanaf nu mogelijk om te stemmen op je drie favoriete artiesten die genomineerd zijn voor de Radio 2 Zomerhit. Iedere week kan je slechts één keer stemmen. De stemming loop af op zondag 14 augustus om twaalf uur. "Dan zullen we weten welke tien genomineerden naar de finale mogen. Dan gaan de tellers weer op nul en kan je opnieuw stemmen voor je favorieten, dit keer via televoting. De tweede stemming loopt tot het einde van de finale, die zoals elk jaar live zal worden uitgezonden op Eén", klinkt het bij VRT.

Je stem uitbrengen voor Maksim, kan via deze link!

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer