'Harry Potter'-reünie komt ook uit op DVD en Blu-ray!

Dieter Blarinckx-04 juli 2022 om 16:21

Goed nieuws voor de Potterheads hier want de veelbekeken 'Harry Potter'-reünie 'Return to Hogwarts' zal binnenkort ook uitkomen op DVD en Blu-ray!

Sinds 1 januari kan je de special 'Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts' streamen via Streamz. De langverwachte reünie van de 'Harry Potter'-cast was wereldwijd een schot in de roos. En heb je geen Streamz? Geen zorgen want binnenkort kan je 'm kopen op DVD of Blu-ray!

In die magische reünie komen de originele castleden van alle 'Harry Potter'-films samen in een reünie-special van HBO Max om de twintigste verjaardag van de eerste film te vieren, inclusief interviews en gesprekken met de cast.

Vanaf 9 augustus zou je zowel de DVD als de Blu-ray online kunnen bestellen. Voorlopig is alvast geweten dat Amazon 'm zal verkopen. Of Bol.com 'm ook zal toevoegen aan het assortiment, is helaas nog niet geweten.

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

'Close' grote winnaar bij de Ensors

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:34

De Belgische film 'Close' van de Gentse regisseur Lukas Dhont valt nu ook in eigen land in de prijzen. Bij de uitreiking van de Ensors op het Filmfestival Oostende, wist de film immers meerdere prijzen in de wacht te slepen.

Onze Belgische inzending voor de Academy Awards (Oscars) blijft scoren. Op de uitreiking van de Ensors, de Belgische filmprijzen, viel de film in de prijzen. Maar de meest opmerkelijke prijs is toch wel die voor de 15-jarige hoofdrolspeler Eden Dambrine. Hij won de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler.

In 'Close' speelt Eden de rol van Léo, een van de twee hoofdrollen in de Belgische prent. En dat deed hij met passie en enthousiasme, en dat loont. Afgelopen vrijdagavond mocht hij dus trots de Ensor voor beste mannelijke hoofdrolspeler in ontvangst nemen.

'Close' won daarnaast ook nog 5 andere prijzen, waaronder de Ensor voor 'Beste Film', 'Beste Regie' en 'Beste Scenario'.

De film speelt nu in onze bioscopen. Check de trailer hier:

Ontdek meer