Interview met Nina Derwael, Maksim Stojanac, Yung Mavu en meer op FOMO Afterparty

Lola Obasuyi Van Acker-01 juli 2022 om 13:27

Dilemma's en een enge voeldoos op de afterparty van de FOMO première. FOMO is te zien in alle Vlaamse cinemazalen! Veel kijkplezier!

Hallmark lanceert kerstdecoratie van 'Harry Potter'

Dieter Blarinckx-06 augustus 2022 om 08:57

Hoewel de zomer nog volop bezig is, kijken toch al veel mensen uit naar de leukste tijd van het jaar: de warme en gezellige feestdagen. En fans van 'Harry Potter' hebben een éxtra reden om uit te kijken naar die magische periode.

Het Amerikaanse lifestylemerk Hallmark komt namelijk met een magische en gezellige 'Harry Potter'-kerstcollectie. Zo kan je een heel kerstdorp kopen, individuele shops uit Diagon Alley of Hogsmeade, en zelfs ornamenten voor in je kerstboom!

De prijzen voor deze kerstitems variëren tussen de 30 en 130 dollar en zijn verkrijgbaar via de webshop van Hallmark.

Het is nooit te vroeg om al kerstinkopen te doen, dus shoppen maar!

Check hieronder al enkele voorbeelden:

Ryan Reynolds start met trainen voor ‘Deadpool 3’

Sofie Verbeeck-05 augustus 2022 om 11:00- Foto:

Instagram donsaladino

Na het succes van de eerste en tweede Deadpool films, is Marvel Studios nu klaar voor de opnames van 'Deadpool 3'. Opnieuw zal Ryan Reynolds de hoofdrol opzich nemen en daarom is hij alvast begonnen aan zijn 'Deadpooltraining'.

Ongeveer 6 jaar geleden kwam de allereerste Deadpool film uit in de cinema. Het verhaal over de komische superheld werd meteen een succes. Nu komt de derde film eraan en die zal opnieuw opgenomen worden met Ryan Reynolds. Hij laat weten dat hij al volop bezig is aan zijn 'Deadpooltraining'.

Ontdek meer