Fantastisch nieuws voor bordspelfanaten

Karen Luiken-04 juli 2022 om 15:16

Hou jij van spelletjes? Blokkeer je agenda dan op 22 en 23 oktober. Het Belgische popcultuurfestival FACTS en het Nederlandse bordspellenevenement Spellenspektakel zullen in dat weekend een uitzonderlijke bordspellenzone oprichten waar je absoluut niks van wil missen.

FACTS is een jaarlijks terugkerend evenement waar de meest populaire spelletjes te vinden zijn. Je kunt er Dungeons & Dragons spelen, Jungle Speed, Pokémon-kaartspellen, Catan, Cracassonne en 30 Seconds. Of moeten we nog even doorgaan?

Grote uitgeverijen in de bordspelwereld zijn aanwezig bij het evenement, dat wordt georganiseerd in de Flanders Expo in Gent. Wie een toeganskaartje koopt voor FACTS, krijgt automatisch ook gratis toegang tot de uitgebreide Spellenspektakel-speelzone.

Event director van FACTS Anthony Audenaerd kijkt alvast uit naar het evenement. “Bordspellen zijn al sinds de beginjaren van FACTS – begin jaren ’90 – een bepalende factor. En nu dat concept een stevige boost krijgt, staan we te trappelen om het resultaat te tonen aan onze trouwe bezoekers!”

Kaartjes voor FACTS zijn verkrijgbaar via deze website.

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer