Fantastisch nieuws voor bordspelfanaten

Karen Luiken-04 juli 2022 om 15:16

Hou jij van spelletjes? Blokkeer je agenda dan op 22 en 23 oktober. Het Belgische popcultuurfestival FACTS en het Nederlandse bordspellenevenement Spellenspektakel zullen in dat weekend een uitzonderlijke bordspellenzone oprichten waar je absoluut niks van wil missen.

FACTS is een jaarlijks terugkerend evenement waar de meest populaire spelletjes te vinden zijn. Je kunt er Dungeons & Dragons spelen, Jungle Speed, Pokémon-kaartspellen, Catan, Cracassonne en 30 Seconds. Of moeten we nog even doorgaan?

Grote uitgeverijen in de bordspelwereld zijn aanwezig bij het evenement, dat wordt georganiseerd in de Flanders Expo in Gent. Wie een toeganskaartje koopt voor FACTS, krijgt automatisch ook gratis toegang tot de uitgebreide Spellenspektakel-speelzone.

Event director van FACTS Anthony Audenaerd kijkt alvast uit naar het evenement. “Bordspellen zijn al sinds de beginjaren van FACTS – begin jaren ’90 – een bepalende factor. En nu dat concept een stevige boost krijgt, staan we te trappelen om het resultaat te tonen aan onze trouwe bezoekers!”

Kaartjes voor FACTS zijn verkrijgbaar via deze website.

'Stranger Things: The Experience' komt naar Parijs!

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:29

Wie zot is van de bekroonde Netflix-reeks 'Stranger Things', overweegt misschien best eens een tripje naar Parijs. Want daar strijkt binnenkort de befaamde 'Stranger Things: The Experience' neer!

"Ben jij er klaar voor? Want dit is jouw moment! 'Stranger Things: The Experience' dropt je helemaal in je favoriete serie - sluit je aan bij Eleven, Dustin, Mike, Lucas, Max en Will voor een hele speciale aflevering met... jou in de hoofdrol! Ga naar binnen in het Hawkins Lab voor een meeslepende ervaring met een gloednieuwe 'Stranger Things'-verhaallijn, verken dan een 80's-thema Mix-Tape medley met eten & drinken, speciale merchandise, foto ops, en nog veel meer", staat te lezen op hun website.

Vanaf maart zal deze speciale experience te beleven zijn in hartje Parijs, waarvoor een ticket zo'n 37 euro kost. Die tickets zijn nu alvast te koop via deze site.

Check hieronder alvast enkele beelden van 'Stranger Things: The Experience' in Londen:

Deze 'Star Wars'-acteur komt naar FACTS

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:15

Op 1 en 2 april vindt de nieuwe editie van FACTS plaats en ze beginnen nu stilletjesaan met het droppen van de eerste gasten. En dit weekend werd er een nieuwe en grote 'Star Wars'-naam gedropt!

Niemand minder dan Kyle Soller zal op 1 en 2 april afzakken naar de Gentse Flanders Expo voor de lente-editie van FACTS. Soller ken je hoogstwaarschijnlijk van zijn rol in 'Andor' op Disney+, of van 'Poldark' of 'The Titan'.

Soller zal beide dagen aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor photoshoots, handtekeningen, selfies en de Q&A.

Meer info & tickets kan je hier vinden!

Ontdek meer