Op deze datum keert 'The Witcher' terug naar Netflix

Karen Luiken-10 juli 2021 om 13:15

​Voor je het weet is het december. De maand die in het teken staat van Sinterklaas, Kerstmis, het nieuwe jaar én ‘The Witcher’. Yes, that’s right: de populaire serie keert terug met een tweede seizoen. En wel op 17 december, zo heeft Netflix bekendgemaakt. Net op tijd voor de feestdagen.

‘The Witcher’, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De serie gaat over de verbondenheid en de bestemming van drie individuen in de uitgestrekte wereld van Het Continent, waar mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters strijden om te overleven en waar goed en kwaad niet gemakkelijk te onderscheiden zijn van elkaar.

In het tweede seizoen van ‘The Witcher’ is Geralt of Rivia ervan overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’. Hij brengt prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Netflix deelt trailer van nieuw seizoen 'Sex Education'

Karen Luiken-07 september 2021 om 20:19

Niet alleen bij ons is het nieuwe schooljaar begonnen. Ook in de wondere wereld van 'Sex Education' zijn zowel de leerlingen als leraren klaar voor een verse start. Voor het derde seizoen hoeven we nog maar tien dagen geduld te hebben. Tien dagen tot we zien wat Otis en co te wachten staat. Netflix deelt vandaag alvast een klein voorproefje.

In het nieuwe seizoen heeft Otis regelmatig seks, zijn Eric en Adam officieel een stel en is Jean zwanger. Ondertussen ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en zweeft er ergens een verloren voicemail rond. Dat allemaal terwijl het nieuwe schoolhoofd Hope probeert Moordale weer een degelijke reputatie te geven.

De nieuwe verhaallijnen bieden ruimte voor een aantal nieuwe gezichten, waaronder Jason Isaacs als Peter Groff, Mr Groff’s succesvollere-maar-niet-zo-bescheiden oudere broer. Artiest en songwriter Dua Saleh maakt diens acteerdebuut als Cal, een genderneutrale leerling op Moordale. En Indra Ove speelt de rol van Elsie’s pleegmoeder Anna.

'Sex Education' is vanaf 17 september te zien.

Zien: eerste 15 minuten van 'La Casa de Papel' seizoen 5!

Dieter Blarinckx-03 september 2021 om 11:54

De populaire Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel’ begint nu al aan het vijfde seizoen, maar om de trouwe fans al wat te teasen, dropte Netflix de eerste 15 minuten al op YouTube!

In de laatste aflevering van seizoen 4 was te zien hoe de bende erin was geslaagd om Lisboa veilig terug bij te groep te krijgen. Maar ondertussen wist een andere bad guy, agent Alicia Sierra, de schuilplaats van de professor te ontdekken. Seizoen 4 eindigde er dan ook mee dat zij hem onder schot hield. "Schaakmat, klootzak", waren de laatste woorden.

Het eerste deel van Seizoen 5 is nu te streamen via Netflix, deel 2 zal pas vanaf 3 december te streamen zijn.

Bekijk alvast de eerste 15 minuten hieronder:

Ontdek meer