Spotify lanceert tool: welk liedje redt jou van Vecna?

Karen Luiken-04 juli 2022 om 06:09

Stel: je woont in Hawkins en krijgt te maken met een kwaadaardig monster dat Vecna heet. De enige manier om uit zijn klauwen te blijven, is door een bepaald liedje op repeat te zetten dat jou kan redden van de dood. Welk nummer zou jij dan kiezen? Spotify heeft een nieuwe tool gelanceerd waarmee je een antwoord krijgt op die vraag.

Iedereen die het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ heeft gezien, weet dat het nummer ‘Running Up That Hill’ van Kate Bush als een rode draad door de afleveringen loopt. Dat liedje is namelijk het laatste redmiddel voor Max, die door Vecna is uitgekozen als één van zijn slachtoffers. Altijd al willen weten welk liedje jou zou redden van het monster? Met een speciale tool van Spotify kom je er snel genoeg achter.

De tool is gelinkt aan een door Spotify samengestelde Upside Down playlist. Dankzij een speciaal algoritme worden jouw favoriete nummers gelinkt aan liedjes uit ‘Stranger Things’. “Wil jij weten welke liedjes jou van Vecna redden?”, vraagt Spotify. “Open dan de Upside Down playlist en kom erachter. Het eerste liedje in de lijst is jouw savior song.”

Derde seizoen 'Never Have I Ever' nu online

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:12

Jouw plannen voor dit weekend? Vergeet alle terrasjes en cocktails die lonken en trakteer jezelf op een rustige zaterdag en zondag. Buiten is het véél te warm, dus waarom de hitte opzoeken als je ook binnen kunt chillen? Samen met Netflix bijvoorbeeld. En het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’.

De serie gaat over tiener Devi, die net als in de voorgaande seizoenen moet dealen met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis. Ze heeft nu officieel een relatie met Paxton en lijkt daarmee eindelijk haar zin te hebben. Toch komt ze er al snel achter dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is om met de populairste jongen van school te zijn. Zou Ben, haar oude vlam, haar misschien meer geluk brengen? Zoekt ze het bij andere jongens? Of gaat ze toch voor het single leventje? Het derde seizoen geeft antwoord op deze vragen.

Na de nieuwe afleveringen zal er ook nog een vierde seizoen volgen, daarna is het over en uit met ‘Never Have I Ever’. Geniet er dus nog maar even van, nu het nog kan!

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Ontdek meer