Twee toeristen dood door haaienaanval in Egypte

Karen Luiken-03 juli 2022 om 17:15- Foto:

Photo by Marcelo Cidrack on Unsplash

Tragisch nieuws uit Egypte. Twee toeristen zijn dit weekend overleden door een haaienaanval in de buurt van de badplaats Hurghada. Beide incidenten vonden vrijdag plaats.

Een 68-jarige vrouw uit Oostenrijk was vrijdag aan het zwemmen toen ze werd aangevallen door een haai. Ze zou daarbij een arm en been zijn verloren. De vrouw raakte in shock en overleed uiteindelijk in de ambulance.

Een paar uur later moet ongeveer hetzelfde zijn gebeurd bij een Roemeense vrouw van in de veertig. Haar lichaam is gevonden op een paar honderd meter afstand van de eerste aanval.

Horror: vrouw valt uit rollercoaster en sterft

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:02

Het lijkt echt een scenario uit een horrorfilm, maar in het Duitse stadje Klotten is het realiteit: een 57-jarige vrouw viel uit een rollercoaster en stierf meteen ter plaatse.

Het ongeval gebeurde zaterdagnamiddag in het Klottipark. Het pretpark is vooral gericht op gezinnen en heeft dus ook vooral kindvriendelijke attracties. Maar op één van grootste en wildste attracties liep het grondig mis. De 57-jarige vrouw viel uit de achtbaan en overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Hoe het ongeval net is kunnen gebeuren, wordt momenteel nog onderzocht.

"Het onderzoek loopt nog”, klinkt het bij de politie. Het zou o.a. kunnen gaan om een technisch defect of zelfs nalatigheid...

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer