Alles wat je moet weten over Hype'O Dream

Karen Luiken-03 juli 2022 om 11:57- Foto:

Hype'O Dream

Zoek je outfit vast uit, loop je gloednieuwe festivalsneakers in en haal drank in huis voor de afterparty. Over precies vijf dagen gaat Hype’O Dream van start, een tweedaags festival dat plaatsvindt bij Weymeerschen in Waregem. Dit is alles wat je moet weten.

Openingstijden
Het festival begint vrijdag om 16.00 uur en duurt die dag tot 01.00 uur. Zaterdag ben je van 12.00 tot 01.00 uur welkom.

Verschillende stages
Vrijdag kun je van twee verschillende stages bezoeken: de Mirage Mainstage en Mystery Party Stage. Zaterdag komen er daar met de Flashback, Wet Dream, IMPKT en Fantasy Stage nog vier bij.

Leeftijd
Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om het festival te mogen betreden. Neem een identiteitskaart waarmee je jezelf kunt legitimeren.

Betalen
Bij de ingang van het festival ontvang je en armbandje dat je via Payconiq kunt opwaarderen met muntjes. Zonder armband kun je geen eten of drinken kopen. Contant geld kun je thuislaten.

Kluisjes
Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig. Voor een medium locker betaal je zes euro, voor een grote kluis negen. Je kunt je locker reserveren via de website van Hype’O Dream.

Vervoer
Je kunt Hype’O Dream op een aantal verschillende manieren gebruiken:

  • Fiets - er is een gratis fietsenstalling aan de Oosterlaan, op 700 meter afstand van de hoofdingang
  • Bus - op zaterdag rijdt er een speciale bus van en naar het festivalterrein. Je hebt hier een kaartje voor nodig dat je via de website van Hype’O Dream kunt kopen.
  • Trein - het station van Waregem ligt op slechts tien minuten wandelen van het festivalterrein. Op zaterdag rijden er extra nachttreinen van Waregem naar Brugge en Popreringe. Instappen is alleen toegestaan met een Hype’O Dream-treinkaartje. Je betaalt via de website van het festival 15,50 voor een retour.
  • Auto - er zijn verschillende parkeerplaatsen in de omgeving van het festivalterrein. Kijk voor alle locaties op deze website.

Heb je nog geen kaartje? Kopen kan hier!

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Kom mee feesten op TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 11:30- Foto:

TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Heb jij zin om nog eens heerlijk te dansen en te genieten van zalige muziek? Kom dan op 15 augustus naar TRILLERS MODUL'AIR Open Air in Flanders Expo in Gent. De line-up bestaat uit grote namen zoals Yung Mavu, Dikke, J. Roots, Eagl, Kestified, Al Dente & Manz,...

Het event gaat door op zondag 14 augustus van 13u tot 23u in Flanders Expo in Gent. De organisatie laat zelf weten dat ze de ticketprijzen laag houden, want het leven is al duur genoeg en gelijk hebben ze! Dus een zalige line-up, heerlijk eten en drinken én tickets aan betaalbare prijzen. Wat heb je nog meer nodig?!

Check voor meer informatie de Facebook-pagina!

Ontdek meer