Lindsay Lohan is getrouwd

Karen Luiken-03 juli 2022 om 08:06

Lindsay Lohan is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. Het voormalige kindsterretje is getrouwd met haar verloofde Bader Shammas.

De lovebirds gaven elkaar volgens Page Six enkele uren voor Lindsay’s verjaardag het jawoord. Vrijdagavond deelde ze een foto van zichzelf en haar kersverse man op Instagram. “Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld”, schreef ze erbij. “Ik ben zo blij dat jij mijn man bent. Mijn leven en mijn alles. Iedere vrouw zou zich zo elke dag moeten voelen.”

Lindsay ontmoette de in Koeweit geboren financier Bader toen hij in Dubai woonde. De twee verloofden zich in november.

Jelle Cleymans gaat radio maken bij Joe

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:54

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want Jelle Cleymans mag binnenkort een nieuw avontuur aan zijn CV toevoegen. Hij wordt namelijk vaste dj op radiozender Joe.

De Vlaamse zanger en acteur, die we vooral kennen van ‘Spring’ en de Studio 100-musicals, heeft bekendgemaakt dat hij dit najaar een vaste plek krijgt op radiozender Joe.

“Er komt waarschijnlijk een programma rond muziek uit de Lage Landen”, wou hij alvast kwijt aan de pers.

Cleymans zal vanaf oktober regelmatig te horen zijn op Joe: “De eerste maanden zal ik enkel invallen en wat losse programma’s presenteren om zo de zender, collega’s en luisteraars nog beter te leren kennen. Maar daarna is het wel de bedoeling om een eigen format te ontwikkelen voor een vaste plek in het uitzendschema”.

Succes Jelle!

Zita en Ralph zetten punt achter relatie

Dieter Blarinckx-02 augustus 2022 om 17:17- Foto:

Instagram - Ralph Cannie

Het lijkt erop dat Zita Wauters en Ralph Cannie een punt hebben gezet achter hun relatie. Dat beweert een anonieme vriend(in) van het koppel aan het Vlaamse magazine Dag Allemaal.

De twee zijn al samen sinds 2019, maar hun relatie had ups & downs. Ze gingen al een keertje uit elkaar, maar vonden dan uiteindelijk de liefde terug bij elkaar. Nu zou het koppel definitief uit elkaar zijn, althans als we een bevriende bron mogen geloven.

Volgens de bron zouden de twee - nu ze wat ouder zijn - meer uit elkaar gegroeid zijn en kwamen ze tot de constatatie dat hun interesses niet zo meer gelijk lopen.

Een officiële reactie van zowel Zita als Ralph blijft voorlopig nog uit.

Ontdek meer