Billie Eilish moedigt iedereen aan in therapie te gaan

Karen Luiken-10 juli 2021 om 05:00

​Billie Eilish is blij met de therapie die ze krijgt. Ze praat een keer per week met iemand en moedigt iedereen aan hetzelfde te doen. Want, zo zegt ze in een gesprek met Zane Lowe op ‘Apple Music 1’, het is ontzettend nuttig.

“Ik geloof oprecht dat elk mens op aarde in therapie zou moeten gaan. Of je nou gelukkig bent of niet”, aldus Billie. “Zelfs als je denkt dat je leven geweldig of perfect is en er niets aan de hand is, zou je moeten gaan.”

In het geval van de zangeres werken de sessies vooral goed voor haar creatieve proces. De gesprekken die ze heeft gevoerd hebben haar geïnspireerd tijdens het schrijven. “Ik praat tijdens therapie over dingen waar ik in mijn dagelijkse leven niet aan denk. Een paar dagen later denk ik: ‘Wow, het onderwerp waar we tijdens therapie over gepraat hebben, daar moet ik over schrijven’. Het is heel interessant en nuttig. Ik realiseerde me dingen over mijn leven die ik nog nooit had verwerkt​”

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer