Billie Eilish moedigt iedereen aan in therapie te gaan

Karen Luiken-10 juli 2021 om 05:00

​Billie Eilish is blij met de therapie die ze krijgt. Ze praat een keer per week met iemand en moedigt iedereen aan hetzelfde te doen. Want, zo zegt ze in een gesprek met Zane Lowe op ‘Apple Music 1’, het is ontzettend nuttig.

“Ik geloof oprecht dat elk mens op aarde in therapie zou moeten gaan. Of je nou gelukkig bent of niet”, aldus Billie. “Zelfs als je denkt dat je leven geweldig of perfect is en er niets aan de hand is, zou je moeten gaan.”

In het geval van de zangeres werken de sessies vooral goed voor haar creatieve proces. De gesprekken die ze heeft gevoerd hebben haar geïnspireerd tijdens het schrijven. “Ik praat tijdens therapie over dingen waar ik in mijn dagelijkse leven niet aan denk. Een paar dagen later denk ik: ‘Wow, het onderwerp waar we tijdens therapie over gepraat hebben, daar moet ik over schrijven’. Het is heel interessant en nuttig. Ik realiseerde me dingen over mijn leven die ik nog nooit had verwerkt​”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Dit is de nieuwe liefde van Adele

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:19

Het speculeren over het liefdesleven van Adele is voorbij. De zangeres heeft na veel geruchten eindelijk haar relatie Insta-official gemaakt. Ze is happy in love met Rich Paul!

Het zal voor veel fans niet als een verrassing komen, maar Adele is niet langer single. Hoewel dat al een tijdje werd gedacht, is het nu pas écht duidelijk dat de zangeres weer een man in haar leven heeft. De gelukkige: Rich Paul, de zaakwaarnemer van basketballer LeBron James. Hij is in de afgelopen tijd al eerder met Adele gespot. In juli werden ze op de gevoelige plaat vastgelegd toen ze samen een belangrijke basketbalwedstrijd bezochten. Nu wordt het nieuws dan eindelijk bevestigd door de lovebirds zelf.

Dit heuglijke nieuwtje is niet het enige positieve dat we vandaag over Adele kunnen delen. Eerder meldden we al dat ze nog voor het einde van dit jaar – precies op tijd voor de feestdagen – een nieuw album uit zal brengen.

Ontdek meer