Lil' Kleine vervolgd voor mishandeling

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 14:09

Het gaat om feiten van twee jaar geleden. Toen heeft hij samen met een man van 49 jaar en 51 jaar een jongeman van 28 jaar mishandeld.

Het voorval is begonnen in de Amsterdamse club 'Olivia'. Toen zou hij samen met een man van 49 jaar en een man van 51 jaar, iemand van 28 jaar hebben mishandeld, omdat het slachtoffer tegen een vriendin van Lil' Kleine was gelopen bij het binnenkomen.

Na een half uur verliet het slachtoffer de club en zag hij dat Lil' Kleine hem aanwees, waarna er twee mannen op hem af kwamen en hem aanvielen.

Nu heeft het Openbaar Ministerie beslist dat hij voor de rechter moet verschijnen. 8 september is de eerste zitting, maar daar wordt nog niets inhoudelijks beslist.

Het is niet de eerste keer dat de rapper in opspraak komt voor mishandeling. Een paar maanden geleden zat hij in Ibiza een nacht in de cel omdat hij ervan werd verdacht zijn vriendin te hebben mishandeld. Daar hadden meerdere mensen haar gewond en met gescheurde kleren gezien.

Zien: emotionele Adele cancelt tournee

Dieter Blarinckx-22 januari 2022 om 08:39

De Britse zangeres Adele begon normaal aan haar tournee, maar in haar laatste video zit ze even emotioneel samen met haar volgers.

In de video op insta vertelt ze openlijk over haar gevoelens en zegt ze dat ze - met spijt in het hart - haar shows zal annuleren. Volgens haar is de show helemaal niet klaar, is ze zelf niet klaar om terug op het podium te staan en is ze er niet meer zeker van of het een show is die ‘“waardig” genoeg is. Daarnaast is de helft van haar crew uitgevallen door COVID, waardoor ze natuurlijk veel vertraging hebben opgelopen.

Tickethouders zullen persoonlijk op de hoogte gebracht worden via mail.

Bekijk de emotionele video hier:

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Ontdek meer