Lil' Kleine vervolgd voor mishandeling

Esther Lapin-27 augustus 2021 om 14:09

Het gaat om feiten van twee jaar geleden. Toen heeft hij samen met een man van 49 jaar en 51 jaar een jongeman van 28 jaar mishandeld.

Het voorval is begonnen in de Amsterdamse club 'Olivia'. Toen zou hij samen met een man van 49 jaar en een man van 51 jaar, iemand van 28 jaar hebben mishandeld, omdat het slachtoffer tegen een vriendin van Lil' Kleine was gelopen bij het binnenkomen.

Na een half uur verliet het slachtoffer de club en zag hij dat Lil' Kleine hem aanwees, waarna er twee mannen op hem af kwamen en hem aanvielen.

Nu heeft het Openbaar Ministerie beslist dat hij voor de rechter moet verschijnen. 8 september is de eerste zitting, maar daar wordt nog niets inhoudelijks beslist.

Het is niet de eerste keer dat de rapper in opspraak komt voor mishandeling. Een paar maanden geleden zat hij in Ibiza een nacht in de cel omdat hij ervan werd verdacht zijn vriendin te hebben mishandeld. Daar hadden meerdere mensen haar gewond en met gescheurde kleren gezien.

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer