Nieuwe afleveringen 'Stranger Things' laten Netflix crashen

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:51

De langverwachte release van de laatste twee afleveringen van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ hebben voor problemen gezorgd bij Netflix. De streamingsdienst lag er vrijdag korte tijd uit nadat het slotstuk live ging.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ is opgedeeld in twee delen. De eerste zeven afleveringen verschenen een paar weken terug al op Netflix, de laatste twee volgden gisteren. Fans zaten daar duidelijk met smart op te wachten, want toen de afleveringen eindelijk online werden gezet, kampte de streamingsdienst met een flinke error.

Wereldwijd keken er tegelijkertijd zóveel mensen naar, dat er een storing ontstond bij Netflix. Gebruikers kregen een melding te zien dat de pagina niet werkte. Het enige wat ze konden doen, was later terugkeren om het opnieuw te proberen.

Jules en Lisa voelden zich niet thuis in 'Love Island'

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 09:28

Jules en Lisa hebben de eindstreep van ‘Love Island’ niet gehaald. Het koppel is eruit gestemd door hun mede-islanders en dat vinden ze eigenlijk helemaal niet zo erg. In ‘Reality Aftertalk’ vertellen ze dat ze zich niet thuis voelden tussen ‘al die verliefde stellen’.

“Ik had het wel zien aankomen”, zegt Lisa over hun vertrek. “We zijn allebei gekomen voor de liefde, alleen hebben we die niet gevonden. Niet met elkaar en ook niet met iemand anders in de villa. Als we rond ons keken, zagen we alleen maar verliefde koppeltjes. Wij hoorden daar niet thuis.”

De brunette gaat zich de komende tijd vooral op zichzelf focussen. “Ik blijf hoop hebben [op het vinden van liefde], maar ik moet dit nu wel voor mezelf gaan afsluiten. Proberen eerst terug mezelf te vinden, want dit was een heel avontuur. Maar zeg nooit nooit. Wie weet komt er toch nog iemand op mijn pad.”

Jules vult aan dat hij blij is dat het zo is gelopen. In de liefde blijft hij ondanks zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur geloven. “Misschien komt het sneller dan je denkt.”

'I Am Groot' nu te streamen via Disney+

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 07:52

Goed nieuws voor de fans van 'Guardians of the Galaxy'-personage Groot, want de langverwachte serie 'I Am Groot' staat nu op Disney+!

"Na de gebeurtenissen in Guardians of the Galaxy Vol. 1 is Baby Groot eindelijk klaar om zijn eerste stapjes buiten zijn pot te zetten. Maar hij ontdekt al snel dat je eerst moet leren lopen vooraleer je kunt rennen", klinkt het in de synopsis.

De serie bevat in totaal vijf kortverhalen die sinds vandaag allemaal te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hieronder:

Ontdek meer