'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Disney viert May the 4th met nieuwe trailer voor 'Star Wars: The Acolyte'

Nico De Greef-04 mei 2024 om 15:37

Vandaag wordt wereldwijd Star Wars Day gevierd. Voor die gelegenheid heeft Disney dan ook een nieuwe trailer gelanceerd voor de aankomende live-action Star Wars-serie 'The Acolyte'. De reeks gaat over exact een maand, op 4 juni, in première op Disney Plus.

In de serie 'The Acolyte' volgt de kijker een groepje jedi van het doorgaans vreedzame High Republic tijdperk die te maken krijgen met reeks verdachte verdwijningen. Er wordt op de jedi gejaagd en steeds meer slachtoffers beginnen te vallen. Een zeker Jedi-meester genaamd Sol (Lee Jung-jae) neemt de taak op zich om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor deze verschrikkelijke misdaden.

Om fans warm te maken voor de spannende thriller-serie heeft Disney in samenwerking met Lucasfilm een nieuwe trailer gelanceerd die je hieronder kan bekijken. In vergelijking met de onthullingsstrailer die in maart werd gedeeld, bevat de nieuwe trailer heel wat nog nooit eerder vertoonde beelden.

Zo laat de trailer onder meer voor het eerst zien wie het grote kwaad in de reeks zal gaan spelen. Wie niet al te veel gespoild wil worden en zich graag laat verrassen, is bij deze dus gewaarschuwd!

'Star Wars: The Acolyte' gaat op 4 juni in première op Disney+ met meteen een dubbelaflevering. Nadien wordt er wekelijks een nieuwe episode uitgebracht.

Releasedatum zesde seizoen 'Cobra Kai' bekend

Karen Luiken-04 mei 2024 om 10:01

Netflix heeft nieuwe details gedeeld over de release van het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’. De reeks verschijnt in drie verschillende delen op de streamingsdienst, waarvan het eerste deel vanaf 18 juli te zien is.

Het nieuwe seizoen bevat in het totaal vijftien afleveringen. De eerste vijf gaan op 18 juli in première, het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Netflix maakte begin dit jaar bekend dat ‘Cobra Kai’ na het zesde seizoen stopt. De reeks is een reboot van ‘Karate Kid’ en verscheen in 2018 voor het eerst op het digitale scherm. Het vijfde, meest recente seizoen dateert van 2022. Volgend jaar komt er ook nog een ‘Karate Kid’-film.

Ontdek meer