Joey King was high tijdens opnames deze 'Kissing Booth'-scène

Karen Luiken-01 juli 2022 om 05:59

Niet alle scènes van ‘Kissing Booth 3’ zijn even probleemloos verlopen. Joey King, hoofdrolspeelster in de film, heeft tijdens een interview in ‘Jimmy Kimmel Live’ onthuld dat ze high was tijdens één van de vele opnames.

De actrice geeft toe dat ze een edible, voedsel waarin cannabis is verwerkt, heeft gegeten vlak voordat ze een scène opnam met Joel Courtney. Ze kreeg de drugs van haar collega Taylor Zakhar Perez, die er ook eentje nam. Enige verschil: hij had in tegenstelling tot Joey geen opnames meer gepland staan.

“Op de laatste dag van de opnames van de tweede en derde ‘Kissing Booth’, nam ik een edible tijdens de opnames. Het was erg onprofessioneel”, geeft Joey toe. “Ik moest nog verschillende scènes doen. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een. Maar hij was niet aan het werk en werd ontzettend high.”

Hetzelfde geldt voor de actrice: ook zij was behoorlijk ver heen. “Je weet dat je high bent als je alleen nog maar kunt zeggen dat je high bent. In die staat was ik ook... Als je fan bent van ‘The Kissing Booth’, dan weet je in welke scène het gebeurde.”

Voor degenen die niet meteen weten om welk stukje uit de film het gaat, geeft Joey meer uitleg: “Ik nam het tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee een gesprek hadden over waarom ik tegen hem loog over studeren. Ik was zo high.”

Jules en Lisa voelden zich niet thuis in 'Love Island'

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 09:28

Jules en Lisa hebben de eindstreep van ‘Love Island’ niet gehaald. Het koppel is eruit gestemd door hun mede-islanders en dat vinden ze eigenlijk helemaal niet zo erg. In ‘Reality Aftertalk’ vertellen ze dat ze zich niet thuis voelden tussen ‘al die verliefde stellen’.

“Ik had het wel zien aankomen”, zegt Lisa over hun vertrek. “We zijn allebei gekomen voor de liefde, alleen hebben we die niet gevonden. Niet met elkaar en ook niet met iemand anders in de villa. Als we rond ons keken, zagen we alleen maar verliefde koppeltjes. Wij hoorden daar niet thuis.”

De brunette gaat zich de komende tijd vooral op zichzelf focussen. “Ik blijf hoop hebben [op het vinden van liefde], maar ik moet dit nu wel voor mezelf gaan afsluiten. Proberen eerst terug mezelf te vinden, want dit was een heel avontuur. Maar zeg nooit nooit. Wie weet komt er toch nog iemand op mijn pad.”

Jules vult aan dat hij blij is dat het zo is gelopen. In de liefde blijft hij ondanks zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur geloven. “Misschien komt het sneller dan je denkt.”

Bloedstollende thriller 'BEAST' vanaf vandaag in de bios!

Karen Luiken-10 augustus 2022 om 09:17

Je hebt vanaf vandaag een goede reden om een datenight in te lassen. Met je lief, je bff, je broer, zus, vader, moeder, opa of oma. Wie het ook is, trek diegene aan zijn mouw en breng samen een bezoekje aan de bioscoop. De bloedstollende nieuwe thriller ‘BEAST’ draait namelijk eindelijk op het witte doek. Enne, geloof ons: die wil je zien.

‘BEAST’ gaat over weduwnaar dr. Nate Daniels, die samen met zijn twee tienerdochters terug gaat naar Zuid-Afrika, de plek waar hij zijn vrouw ooit ontmoette. Het gezin bezoekt een reservaat van een oude familievriend, maar de reis die bedoeld was om verdriet te verwerken, verandert al snel in een grote nachtmerrie als de vader en zijn twee dochters tijdens een survivaltocht achtervolgd worden door een leeuw. Het beest, ontsnapt aan een stel gewetenloze stropers, ziet alle mensen als vijanden en heeft slechts één missie: de baas op de savanne blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Idris Elba, Iyana Halley en Leah Sava Jeffries. BEAST is een film van Baltasar Kormákur, regisseur van ‘Everest’ en van ‘2 Guns’ en ‘Contraband’. De productie is in handen van Will Packer. De trailer check je hier:

Ontdek meer