‘Loki’-ster Tom Hiddleston wordt vader

Karen Luiken-30 juni 2022 om 14:37

Er zitten spannende tijden aan te komen voor Tom Hiddleston en zijn verloofde Zawe Ashton. Het koppel is in verwachting van een kleine!

Het wordt het eerste kindje voor Tom Hiddleston, die je onder meer kunt kennen van de Marvel-serie ‘Loki’. De acteur maakte eerder deze maand bekend dat hij en Zawe trouwplannen hebben.

De kersverse verloofde van Tom bevestigde het babynieuws door eerder deze week met een zichtbaar buikje op de rode loper van haar nieuwe film ‘Mr Malcom’s List’ te verschijnen. Haar hubby to be was daar niet bij aanwezig.

Rita Ora stiekem getrouwd met Taika Waititi!

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 14:50

Groot nieuws uit Hollywood, want blijkbaar zijn zangeres Rita Ora en regisseur Taika Waititi zopas in het geheim getrouwd!

Het is de Amerikaanse pers die opmerkte dat de twee tortelduifjes de afgelopen dagen een fel opvallend gouden juweel aan de vinger hadden. En zo ging de bal aan het rollen. Een anonieme bron vertelde ook openlijk over hun huwelijk aan de pers:

“Het was een heel intieme ceremonie en superspeciaal voor iedereen. Hun naasten konden zien hoe dolverliefd ze zijn. Rita is wel vastbesloten om de relatie zo privé mogelijk te houden. Ze wilde daarom geen groot nieuws maken van de bruiloft”, klinkt het bij de bron.

Johnny Depp blijft het gezicht van Sauvage (Dior)

Dieter Blarinckx-10 augustus 2022 om 12:41

Kaching ten huize Johnny Depp want de Amerikaanse acteur blijft het gezicht van Dior-parfum Sauvage. Hij tekende zopas een nieuw meerjarig contract. Hij krijgt er enkele miljoenen voor.

Hoewel heel wat merken ‘m lieten vallen na de rechtszaak met Amber Heard, bleef Dior Depp steunen. En ook nu hebben ze zijn contract voor ettelijke jaren verlengd. Depp blijft dus nog enkele jaren het gezicht van Sauvage, de populaire eau de cologne van modehuis Dior. Al sinds 2015 is Depp het gezicht van de mannengeur. Volgens verschillende bronnen zou het om een serieuze miljoenendeal gaan.

Ontdek meer